Flanker Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Ja również mam katalog na hekko i zauważyłem, że niekiedy PR jest przydzielany prawidłowo, a niekiedy dodaje nieprawdziwą wartość 0. Dziś ręcznie w bazie pozmieniałem błędne dane. Myślę, że trzeba będzie to przeboleć. katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) Zaktualizowałem treść na stronie projektu > https://www.seokatalogi.pl i swój profil na PiO odnośnie nowej wersji. Dodatkowo stworzyłem nową podstronę FAQ > https://www.seokatalogi.pl/pytania-i-odpowiedzi/ na której będę umieszczał najczęściej zadawane pytania bo w tym temacie już niejednokrotnie przewinęło się coś co było już napisane/wyjaśnione 10 razy a nie każdemu chce się wertować 65 stron Strona będzie aktualizowana na bieżąco - muszę przeczesać te 65 stron w poszukiwaniu tego co Was najczęściej interesowało... Edytowane 21 Października 2009 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 dobry pomysł do listy "Poniżej firmy hostingowe na których instalacja SEOKatalog-u przebiegła bez większych problemów:" możesz dodać IQ.pl i ProHost.pl Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Dzięki! iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek13 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 jak zrobic zeby byla mozliwosc platnosci przelewem dotpay.pl np. dodaje nowa grupe wpisow, wybieram platnosc na tak i co mam pozniej zrobic zeby byl przelew przez dotpay ? nowy katalog stron katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) jak zrobic zeby byla mozliwosc platnosci przelewem dotpay.plnp. dodaje nowa grupe wpisow, wybieram platnosc na tak i co mam pozniej zrobic zeby byl przelew przez dotpay ? W DotPay aktywujesz usługę -> oni Ci wygenerują kody które wklejasz w PA -> Grupy Wpisów. Dajesz jeszcze jakieś info o płatności -> jaki SMS, co wpisać w ten SMS i/lub jaki link do przelewu i to wszystko Edytowane 21 Października 2009 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek13 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 a ten link do przelewu oni tez generuja ? nowy katalog stron katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 a ten link do przelewu oni tez generuja ? Jasne - zawsze wygląda tak: https://ssl.dotpay.pl/?id=XXXXX&code=YYYYY gdzie XXXXX - to identyfikator sprzedającego a YYYYY - kod usługi iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 chyba jest jakiś bug z tokenem, bo po instalacji czystej wersji 1.3 mimo tego że zaznaczę NIE przy "Używać token?" to pokazuje token. a gdy pozostawi się na TAK a pozaznacza tylko żeby nie pokazywał przy poszczególnych miejscach to faktycznie nie pokazuje Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) chyba jest jakiś bug z tokenem, bo po instalacji czystej wersji 1.3 mimo tego że zaznaczę NIE przy "Używać token?" to pokazuje token. a gdy pozostawi się na TAK a pozaznacza tylko żeby nie pokazywał przy poszczególnych miejscach to faktycznie nie pokazuje No właśnie bo w wersji 1.3 rozdzieliłem token a starą zmienna wspólną jeszcze zostawiłem bo nie byłem pewien czy wszyscy pozmieniają pliki templatek według instrukcji w readme_update.txt Edytowane 21 Października 2009 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 pola niestandardowe sa układane alfabetycznie, da się nie alfabetycznie? Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 pola niestandardowe sa układane alfabetycznie, da się nie alfabetycznie? Wszystko się da tylko trzeba wiedzieć jak Chodzi Ci o automatyczne sortowanie po jakimś polu czy ręczne poukładanie ? iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Wszystko się da tylko trzeba wiedzieć jak Chodzi Ci o automatyczne sortowanie po jakimś polu czy ręczne poukładanie ? chciałbym ręcznie poukładać Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek13 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) a sa jakies inne darmowe skorki oprocz tej standardowej ? Edytowane 21 Października 2009 przez tomek13 nowy katalog stron katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 a sa jakies inne darmowe skorki oprocz tej standardowej ? Chciał bym się mylić, ale chyba nie ma W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4 Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi