wendaboj Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Dziękuję za pomoc. Zostało wszystko naprawione i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mystery Men Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witajcie. Jak do tej pory narzędzie EXPORT działało mi bez zastrzeżeń .... , aż do wczoraj Aktywowałem jednocześnie 24 wpisy (jeżeli ma to jakieś znaczenie), i chcąc odświeżyć zestaw map otrzymałem taki komunikat: Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 79 bytes) in /home/*********/public_html/*********/includes/url.php on line 169 Mój katalog nie jest duży (poniżej 1000 stron) limit pamięci na serwerze 512M. Dlaczego nagle skrypt potrzebuje aż tyle pamięci ? Nie jestem specem od tych spraw, a podobnego problemu nie znalazłem na ty forum, blogu czy gdziekolwiek. Z góry dziękuję za cenne uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl - może masz jakiś stary pliczek i zapychasz bufor pamięci. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mystery Men Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl - może masz jakiś stary pliczek i zapychasz bufor pamięci. Piękne dzięki za pomoc. Teraz śmiga jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Pamiętam, że czytałem kiedyś w tym temacie, jak zrobić rozwijalne kategorie na stronie głównej (tj. że jest widoczne kilka kategorii, a na dole jest button jakiś i się ładnie wysuwa reszta po kliknięciu ). Mógłbyś Generale podrzucić rozwiązanie / link do postu albo wrzucić to na bloga? ) Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebuk Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tu masz prosto wytłumaczone: https://mozillapl.org/forum/viewtopic.php?t=31798 Ostatnio 1 sposób z drugiego posta stosowałem: e-polskibiznes.pl Tak samo możesz zrobić z podkategoriami. Skrobak.pl - moderowany katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 @rebuk ogólnie wiem jak zrobić takie coś Ale problem pojawia się przy tym, jak chcesz pokazać kilka pierwszych kategorii, a resztę zakryć do rozwinięcia Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiechan Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 A może wraz z nową wersją bądź aktualizacjami warto by było wprowadzić centralną listę seoków? Doszedł by przycisk katalog prywanty/publiczny i w zależności od ustawienia pojawiałby się na liście bądź nie wraz z zawsze aktualnymi ustawieniami (wpisy darmowe/płatne, linki zwrotne, PR, linki...). Pewnie sporo osób ucieszyłoby się z takiego rozwiązania (nawet jeśli dostęp byłby płatny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) Jest możliwość otrzymania licencji na localhost, ponieważ potrzebuje pociąc szablon dla klienta? Edytowane 23 Lutego 2012 przez wlamywacz https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 wlamywacz, w panelu masz klucz licencji do instalacji na localhost. Ale ważne, że skrypt musi być zainstalowany w folderze głównym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Czy da się ustawić limit wpisywania kodu recaptcha dla jednego użytkownika ? Propozycja : może da się wprowadzić podczas akceptowania wpisu dodatkowe okienko w którym możemy dodać zdefiniowaną przez nas wiadomość dla dodającego wpis,tak jak to działa z druga strone? Pozdrawiam Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Fajnie by było gdybyś generale wprowadził jakiś bazar seokatalogów Chodzi mi o to, aby w szybki sposób można było znaleźć wszystkie seokatalogi które są na sprzedaż i skontaktować się z właścicielem (ewentualnie kliknąć "Kup Teraz" ). Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Żartujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dlaczego? Teraz trzeba śmigać po forach, serwisach aukcyjnych i ogłoszeniowych a tak w prostu sposób można by zobaczyć co jest na sprzedaż i to kupić Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Pewnie nie ma takiej opcji - przydałoby się, żeby seokatalog pod konkretnym urlem zwracał jaki url w katalogu ma dana domena. Np. wpisując adres seokatalog.pl/sprawdz/domena.pl byłby widoczny url wpisu domeny domena.pl albo pusty ciąg jeśli wpisu nie ma - dzięki temu po dodaniu wpisów do x katalogów, można by sobie łatwo wyciągnąć pod jakimi urlami są wpisy i je lekko dopalić. Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi