Marcin.B Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 co to jest JAKOŚĆ linków i jak ma to się w praktyce? Możecie podać przykłady A (dobry) B (zły)? Załóżmy, że posiadasz stronę o tematyce kulinarnej. A, dobry link Link z wysokiej jakości, popularnej strony z przepisami, np. gotujmy.pl. Anchor na nazwę serwisu, adres strony, albo np. Twoje nazwisko. B. zły link Link z sygnatury w profilu na zaspamowanym chińskim forum o reperowaniu rowerów. Anchor "dobre przepisy kaczka Szczecin" Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerox Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Chinski rower do reperowania? Cos nie tak tlumaczysz haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unabomber Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 dużo ciekawych informacji jak dla świeżaka, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linkologia Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Robienie stronek zapleczowych, np szybkie stawianie blogów i mikroblogów na social media, blogi z jako taką treścią o tematyce i ze słowami kluczowymi takimi samymi jak strona docelowa. Linkowanie z tych zaplecz do głównej strony i podstron. Następnie linkowanie na te zaplecza. Jeśli są wątpliwości co do jakości linków to lepiej niech uderzają w zaplecza a nie bezpośrednio na stronę. Robienie piramidek robi dobre efekty, nie tylko linki prowadzące bezpośrednio do naszych stron ale też ważne są linki linkujące do miejsc z naszymi linkami z podobnymi anchorami. Nigdy dodawania do bardzo dużej liczby katalogów lub precli beznadziejnej jakości i po dziwnie małej cenie Jeśli zakładamy profile na social media lub forach, to lepiej zamiast dużo profili z jednym linkiem, to przy każdym założonym koncie dodać z tego miejsca kilka linków. Napisać kilka postów, udawać aktywnych użytkowników, powysyłać zaproszenia, powłączać się do grup itp. Linki mocniejsze przez linkowanie wewnętrzne na forum. Przy każdym poście jest link do profilu, w którym jest z kolei link do szaje strony. Wygląda to też naturalnie a nie spamersko dla google.. Jakaś przykładowa znaleziona struktura piramidy Każdy może tworzyć i testować swoje własne konstrukcje linków zakładałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preclowyświat Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dobrze, że taki wątek powstał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilmaycry777 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Panowie a jak jest w końcu z kilkoma domenami prowadzącymi de fact odo jednej storny? Bardizje pomaga czy szkodzi, bo słyszałem rózne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetrus Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Panowie a jak jest w końcu z kilkoma domenami prowadzącymi de fact odo jednej storny? Bardizje pomaga czy szkodzi, bo słyszałem rózne opinie. Dlaczego kilka domen do jednej strony miałoby szkodzić? Internista we Wrocławiu https://sunmed.wroclaw.pl/internista-wroclaw.php , Catering https://heavenhome.pl/catering-na-imprezy-wroclaw/ . Detektyw Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jools Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Panowie a jak jest w końcu z kilkoma domenami prowadzącymi de fact odo jednej storny? Bardizje pomaga czy szkodzi, bo słyszałem rózne opinie. Dlaczego kilka domen do jednej strony miałoby szkodzić? Może chodzi o odwrotną sytuację - kilka linków "z" a nie "do" jednej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexxx Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Hej. Czy darmowy blog na wordpress lub blogspot bez wykupionej domeny, może funkcjonować jako zaplecze? Mam takie dwa, które prowadzę od kilku lat i w sumie zastanawiam się czy ich sobie nie wykorzystać Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 może Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jools Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Mam takie dwa, które prowadzę od kilku lat i w sumie zastanawiam się czy ich sobie nie wykorzystać Grzechem byłoby ich nie wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilmaycry777 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Panowie a jak jest w końcu z kilkoma domenami prowadzącymi de fact odo jednej storny? Bardizje pomaga czy szkodzi, bo słyszałem rózne opinie. Dlaczego kilka domen do jednej strony miałoby szkodzić? Bo zostanie potrakotwane jako spam. Tak słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 @devilmaycry777 z jakiego tytułu? Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Bo zostanie potrakotwane jako spam. Tak słyszałem Generalnie to nie wierz we wszystko co słyszysz Szczególnie gdy się o czymś nie przekonasz w myśl zasady - jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz. A z tymi mądrymi regułami to jest tak, że co strona (projekt), to jakoś to zawsze trochę inaczej działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_set Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 KAŻDY link może zostać potraktowany przez Google jako nienaturalny. Miejsce jego zamieszczenia nie ma znaczenia. https://ksetlak.pl/ https://ksetlak.pl/wp/ https://ksetlak.pl/wp/category/mikroturystyka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi