konrix Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Macie dzisiaj masowe spadki? Ja mam masowe spadki, ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Tak, dyskusja trwa od wielu dni w innym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirrexx Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Proszę, pomóc. O co w tym chodzi https://joxi.ru/Vm6zVpvUdzpYmZ ? Jak zaufać konto? Nie mogę nawet zobaczyć jaki linki kupił dla nie system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio89ns Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Proszę powiedzieć, czy możecie zalogować się na konto statlink? U mnie wyskakuje błąd i nie mogę wejść do panelu. Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 u mnei to samo Niepoprawne Hasło lub Email! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Parodia się zaczyna robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Zrestartujcie hasła Wymuszenie zmiany hasłaInformujemy, że ze względu bezpieczeństwa systemu zresetowaliśmy hasła wszystkim Użytkownikom którzy nie zmienili haseł po ostatnim incydencie ataku na system. W takich przypadkach należy wyczyścić ciasteczka (cookies) przeglądarki a następnie skorzystać z opcji formularza przywracania hasła. Rozczarowani brakiem współpracy w tym aspekcie za utrudnienia przepraszamy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutilator Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Hahaha ze względów bezpieczeństwa można zalogować się na konto bez podania hasła! Nie wiem czy się śmiać czy płakać. To jest rozumiem to zwiększone bezpieczeństwo? Mało tego, nie da się nawet hasła zresetować po zalogowaniu, jest komunikat że podaję błędne hasło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Właśnie zresetowałem hasło i wszystko działa. Mutilator sprawdź czy jesteś na https://statlink.plbo na https://www.statlink.pl zawsze miałem komunikat o błędnym haśle. --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Potwierdzam mozna wejsc na kazde konto wpisujac tylko email.... Resetowanie hasel wpisujac puste bylo bardzo zlym krokiem, naprawcie to szybko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutilator Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Seo tekst - wchodzę na https bez www, nadal nie mogę hasła zresetować. Logowanie bez podania hasła nadal działa. Powinienem chyba dostać jakiś bonus za wykrycie tej luki w statlinku... Edytowane 20 Września 2016 przez Mutilator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 ale tylko dla kont ktore nie zmienily hasla, jak sie wezmie przypomnij haslo, to juz potem nie mozna sie zalogowac na sam email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) logowanie bez podania hasła - hit hitów @Mutilator Ty nie masz resetować hasła tylko przypomnieć obecne (tzn wejdź na"Nie pamiętasz hasła?"). Dostaniesz na maila i to dopiero zmieniasz sobie w panelu Edytowane 20 Września 2016 przez kamilp7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutilator Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 kamilp7 a dlaczego mam nie resetować hasła? Ja chcę go zmienić na nowe i nie da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi