dMien Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 @Piotr jakiś, Mówimy o tym, gdzie najtaniej odnowić. A raczej każdy tutaj ma przynajmniej tyle domen, że kwalifikuje się nawet do najniższego progu cennika hurtowego. A problemy z rachunkami/fakturami od Dropped polegają na tym, że ludzie nie wiedzą jak to księgować. Druga sprawa, to tak jak mówisz - będąc płatnikiem VAT Dropped średnio się opłaca (50zł netto/brutto). Sam do tej pory trzymałem tam tylko domeny, które udało mi się u nich przechwycić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Odnośnie przechwytywania Dropped jest coraz słabsze, właściwie non stop przegrywają z Az. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 https://www.forpsi.pl/domain/ Promocyjne ceny rejestracji domen (w nawiasach - standardowa cena rejestracji domeny na okres 2 lat):domeny .pl - 40 zł netto/2 lata (cena poza promocją 60 zł netto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchjy Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Dla osób posiadających działalność gospodarczą, polecam https://www.hrd.pl - szczególnie przy rejestracji większej ilości domen. 41 +23% = ~50 tyle co w dropped Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr jakiś Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 @dMien w sumie się zgadzamy i piszemy mniej więcej to samo BTW: podobnie idoąc tym tokiem rozumowania raczej każdy tutaj powinien być też płatnikiem VAT... @Suchjy ile razy trzeba Ci tłumaczyć - patrz na ceny netto: 41 - hrd, dropped 50 czyli w hrd 9 zł taniej... ok, dla mnie koniec tematu, nie mam siły na dalsze tłumaczenia niektórym osobom co chce przekazać bo i tak niektórzy widzą tylko brutto i nie rozumieją co to vat ;-) Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 41 - hrd, dropped 50 czyli w hrd 9 zł taniej... Jak już to hrd 50 i dropped 50, jak już porównujesz dwie wartości to rób to chociaż na jednym poziomie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 @vspak - ale dla niego to był koniec tematu przecież. Chciał coś pokazać, dopasował sobie liczny i już Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Nie wiem czy to pasuje do "Przedłużania"... chyba bardziej do tematu z nowymi rejestracjami, ale tam zwykle zaglądają ludzie, którym zależy na jak najniższej opłacie za pierwszy rok. https://hostit.pl/ 30zł netto za .pl na 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobek Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 netmark polecam, świetne ceny, bez kruczków w umowach, szybki kontakt. Bezproblemowi raczej. Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna. Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości. Kryptowaluty za darmo - Poradniki. Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viglarz Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 W uti.pl domena z .pl jest po 57zł. Oczywiście mówimy o odnowieniu, bo jak nową się rejestruje to bierze się tą ofertę, którą udostępnił NASK, czyli bierze się na dwa lata. Bo wtedy jest po 47zł. Oczywiście jak u góry wołają Vatowcy - plus Vat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widelec Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) https://hostit.pl/30zł netto za .pl na 2 lata. Też zarejestrowałem u nich kilka domen w tej promocji. Jak zapytałem o AI to powiedzieli, że z wydaniem nie ma problemu. A w regulaminie nie znalazłem nic wzbudzającego podejrzenia. Przedłużenia domen w tej promocji są naliczane standardowo, wg ich cennika. Edytowane 20 Lipca 2011 przez widelec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 No tak, przedłużenie w 3. roku już kosztuje niestety więcej. Taką samą ofertę znalazłem też na 2be.pl. https://2be.pl/aktualne_promocje.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebazastron Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 ovh.pl - przedłuzenie domeny pl to ok 45zl darmowa telewzja online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuser Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 A czy ktoś próbował kiedyś negocjować osobiście ceny przedłużeń? Ja wytrasferowałem z az.pl 10 z 60 swoich domen .pl i 40 domen com, regionalnych, info, net itp (płaciłem wtedy 99 zł netto za odnowienie). Dzień później odezwała się do manie Pani z az.pl, że jak wrócę do nich z odmenami to dadzą mi cenę 50 zł netto za odnowienie. Powiedziałem, że wrócę jak da 45 zł netto. Dała ;-) Próbujcie negocjować indywidualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 w OVH masz 40.64 netto i nic nie musisz negocjować, nawet przy 1 domenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi