Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Te ich pseudo analizy SWOT nie mają takich adnotacji jak ich cyrografy , tfu umowy ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

• 1 miesiąc temu...

kurde.. dam 500/m-c temu, kto mi zorganizuje kontrakt na 1000/m-c za nic nie robienie ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 2 miesiące temu...

Właśnie dowiedziałem się od mojej klientki, ze SS próbowało podebrać mi klienta.

Najpierw wysłali list w którym:

- Podają 6 linków do strony

- potem:

Ze względu na niską jakość wymienionych stron, stworzonych głównie do
sztucznego zdobywania linków, mogą one mieć negatywny wpływ na pozycje
witryny w wynikach wyszukiwania.
Zachęcam do samodzielnej weryfikacji za np. pomocą darmowego narzędzia
majesticseo.com lub ahrefs.com.

następnie pokazują jak należy pozycjonować ;)

a następnie:

W załącznikach poniżej przesyłam analizę SWOT która ocenia potencjał
marketigowy Państwa strony. Dodatkowo przesyłam 2 oferty na
pozycjonowanie w dwóch wariantach oraz informację o wyszukiwalności
poszczególnych klientów wraz z aktualnymi pozycjami.

ja rozumiem, że na rynku jest wolna amerykanka, ale dla mnie to skurwie...two podbierać tak bezczelnie klientów innym.

@up a skargę składa kto?? osoby fizyczne czy firmy?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up ok, osoby fizyczne mogą złożyć skargę o naruszenie zbiorowych interesów konsumentów, natomiast UOKiK, z wiedzy którą posiadam, odrzuci skargę firm.

[edyta: literówka]

Najpierw wysłali list w którym:

uuu znaczy nie zaprzestali podpierdalania ?

No to pokaż klientce ich niezwykle wartościowe tematyczne serwisy :D

https://www.zumbi.pl/

https://www.szukalemwas.org.pl/

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

@up ok, osoby fizyczne mogą złożyć skargę o naruszenie zbiorowych interesów konsumentów, natomiast UOKiK, z wiedzy którą posiadam, odrzuci skargę firm.

[edyta: literówka]

nie sądzę aby tak było bo to byłoby nielogiczne, ale nie chce się kłócić bo prawnikiem nie jestem. Prawnik, który uczestniczy w tym na pewno wie co robi, można z nim skonsultować czy dana firma może się przyłączyć czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności