.Grzesiek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Warszawa Data płatności: 2005-11-28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj74 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) ... to jeszcze poprosimy o jeden, dwa posty z *innych* regionów kraju potwierdzające że czeki zaczęły dochodzić do adresatów i... wystarczy. fajnie byłoby również, jakby ktoś napisał, kiedy te otrzymane czeki zostały wysłane (taka czerwona pieczątka z datownikiem) Podobnie jak z DHL, kubraczek listonosza również jest ten sam w całej Polsce, koperta ma ten sam kolor, a Google napisane jest przez takie same dwa 'o'. niby tak, ale ja (Gdańsk) w dalszym ciągu nie mam Edycja 14.12.2005: czek w końcu jest! data nadania nadrukowana na kopercie 27.11.2005. (Ale tak sobie myślę, że z tą datą to jakaś ściema, bo wcześniej też były nadawane niby w okolicy 27-29 i przychodzily znacznie szybciej) Edytowane 14 Grudnia 2005 przez dj74 pozdr. Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Warszawa, dziś doszedł. Data: 2005-11-22 Data płatności: 2005-11-28 Na kopercie: 27 November, 2005 Czerwonej pieczątki z datownikiem tym razem nie mam. Jest czarna PP Sweden bez daty. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) mazury - reszta tak jak Rafal mogli zaokraglic bo mam 99centow ;p Edytowane 13 Grudnia 2005 przez breja Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reynevan Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Okolice wawy tez już maja :] Wyglada na to, że koperty przeszły przez jakąś drukarke albo coś podobnego dlatego nie sa na czerwono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 No i Szczecin tez dostal :-) Data płatności: 2005-11-28 Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) W takim razie trza sie udać do skrzynki pocztowej Szkoda że to nie przychodzi na mail Edytowane 14 Grudnia 2005 przez MMP stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Pomorskie też już dostało, więc myślę, że chyba można już zakończyć na tym. Kolejne posty za miesiąc;-) Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15175 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Sosnowiec (śląskie) Data płatności: 28.11 Dotarł dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 do Rzeszowa takze dzisiaj czek dotarl data płatnosci : 22.11 Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach Znaczenie snów w sennik.biz Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 (Ale tak sobie myślę, że z tą datą to jakaś ściema, bo wcześniej też były nadawane niby w okolicy 27-29 i przychodzily znacznie szybciej) Też myślę że ściema, zwłaszcza że na czeku mam date 28 wysłany niby 27 (w niedzielę?) a w płatność pojawiła się 25 z datą 28. ensoniq expansion ensoniq exp-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 a co to w niedziele nie mozna? jakis dzien swiety czy co? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mprojekt Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 a dostal juz ktos z krakowa za listopad ? Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 a co to w niedziele nie mozna? jakis dzien swiety czy co? Nie, nie "święty" (tego słowa nawet nie mam w swoim słowniku), tylko w naszym kraju poczta w niedziele nie pracuje i wysłanie listu w niedziele wydawało mi się niemożliwe. ensoniq expansion ensoniq exp-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 a bo sosnowiec jest zagranicą (oki, wybacz ten rodzimy-slaski humor ) nie wiem jak u ciebie ale w taiej wiosce jak Tychy poczta jest czynna 24/h, mozesz sobie przyjsc w niedziele i wsylac poleconego (inna sprawa kiedy to faktycznie wyjdzie z poczty no ale chodziło ci o pieczątke). Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi