Skocz do zawartości

Książka "SEO w Twoim biznesie" - dla ludzi, którzy kupują SEO, niekoniecznie dla tych, którzy je robią

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, zgred napisał(a):

ze szredera ;)

Cel tych książeŻ i ebooków jest zupełnie inny niż sprzedaż :)

Bez urazy..ale do 360 zł wydam za drukowaną epopeję.. ;) (co ma mieć 1600 stron!!)

I TAK MI PISZESZ KSIĄŻKI JAK LALKA..(wpis długie..jestem na 140 stronie pierwszej :D 

Albo instrukcję w robocie które musze znać na pamięć :P 

Ps

wiecie co robie ze starymi książkami co czytałem..niektóre to już niby tzw (białe wilki czy kruki..) ciężko je znaleźć :) (choć były dostępnę..b - należałem nawet do klubu książki :D za młodego (2 co miecha się brało ;)

Ogólnie to chowam jak komiksy (mam wydania z lat początkowych 90 tych np LOBO ;) chowam w koszulki a niektóre hermetycznie ogarniam..

Nawet swojego pierwszego Twój weekend z 1993 roku mam :D (się nie klei ;) co te copy mieli finezje.... :D 

Nic za darmo..za darmo umarło..czas, chęci i praca..to nie za darmo :D 

a my czekamy na tego Zenka i Kawior w Empiku @okazwłoka był i mówił "że przez twe oczy zielone zielone" nie było kawioru a z Foczkami to różnie :D

a co książek to mam koło 500 sztuk tak schowane..niby nic (ale obok starych orderów po dziadkach, kart do telefonów ^^ zbierałem nawet innych giftów to trochę tego złomu mam ;)

Baaa mam nawet oryginalną kasetę VHS lody na patyku część 1 i 2 !!! (odkupiłem od wypożyczalni wiele rarytasów :P

a  o winylach czy taśmowych nagraniach i kasetowych zabrakło by nam czasu..BAAA MAM SPRAWNE COMODDORE 64 I GRĘ RAMBO (co była przed pegasusem tego też mam ;)

Eeee..gadanie na lata..starzeje się..

Sumując..szanuje  @Zgred bo dzięki tobie ogarnąłem i tu i tam..i nawet wiem co i jak ;)  I DZIĘK TEJ WIEDZY TROCHĘ GROSZA WPADŁO..

Edytowane przez Herkules

Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj

Jeśli linkowanie to tylko ze mną ;)  - Zajrzyj Tutaj  - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie 

16 minut temu, Herkules napisał(a):

odkupiłem od wypożyczalni wiele rarytasów

Prowadziłem w owych czasach wypożyczalnie na Przymorzu, Zaspie i jeszcze jakieś osiedle, ale nazwa umknęła, starość nie radość. Fajnutkie czasy, zawodowo się filmy oglądało... ;)

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

14 minut temu, logremonte napisał(a):

Prowadziłem w owych czasach wypożyczalnie na Przymorzu, Zaspie i jeszcze jakieś osiedle, ale nazwa umknęła, starość nie radość. Fajnutkie czasy, zawodowo się filmy oglądało... ;)

Spod lady coś się trafiało :P;) ? :P 

Się czekało i po 2-3 razy chodziłem jako dzieciak czekając na jakąś kasetę bo te "nowości" jeszcze w PL nie oryginalne na VHS na zapisy były brał każdy..policjant..Burmistrz..sąsiad..hehehe ;)

Pamiętam ja początku lat 90 tych wysłali mnie kumple po film dla dorosłych :D  bo byłem najwyższy :D (fajki na sztuki też sprzedawali w kiosku ;) 

"To dla Wójka i Taty"..(a tam były takie karty, klasyczne gdzie zapisywali nr i adres :D ;) - a to dzien przed Sylwkiem przedłużył nam do 2 :P

Boże..ale to był niemiecki Hardcore :D 

i matka potem ojca się pytała.."Toś ty takie filmy oglądał" ;)

ahahaha

PS dziewczyny z nami też oglądały :P 

Ale to czasy gry w butelkę..itd :P 

Edytowane przez Herkules

Jeśli linkowanie to tylko ze mną ;)  - Zajrzyj Tutaj  - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie 

3 godziny temu, zgred napisał(a):

Cel tych książeŻ i ebooków jest zupełnie inny niż sprzedaż

Jeśli nie kasa to pewnie rozwój osobisty lub budowanie pozycji i relacji.

Lepszy byłby doktorat :) 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

3 minuty temu, SzlafRock napisał(a):

Jeśli nie kasa to pewnie rozwój osobisty lub budowanie pozycji i relacji.

Lepszy byłby doktorat :) 

po co tytuły..

a może zwyczajne podzielenie się wieloletnią wiedzą..ot..a może chęć napisania czegoś..ot.. ;)

Cel mało ważny 145 stron przeczytałem i fajnie się to czyta..

Od lat nie było książek o SEO takich które pisał ktoś..kto ma wiedzę..i SE pisze..

Gdzieś mam jeszcze tą niebieską o pozycjonowaniu :D 

Najważniejsze..trza wspierać i motywować :D 

i dziękuwa..

Dobra zwijam się.. :) do jutra..