frajer Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) I nie są to jakieś duże ciężary, wolę za to wykonać więcej powtórzeń. W domu. Gdy opiekowałem się sam moją Mamą po udarach przez dwa latach, to bez martwego ciągu nie dałbym rady - psychicznie. W chorobie traktowała mnie wrogo (urojenia), fizycznie było coraz gorzej, na końcu prawie, że nosiłem ją do ubikacji, pod prysznic. Sam w domu. Martwy ciąg wzmacnia psychikę, poprawia nastrój, resetuje umysł do dalszej pracy przy komputerze, stajesz się cały silniejszy i może zastąpić trening cardio (także w aspekcie odchudzania) - po długiej serii martwego ciągu zadyszkę mam jak po sprincie. Mam 56 lat, z wyboru jestem kawalerem (jestem jakiś inny, ale kobiety podobają mi się). Gdy zaczyna nachodzić jakaś refleksja, że prawie każdy ma rodzinę, ma kogoś, a ja nie, to po kolejnej sesji martwego ciągu (sztanga w tym samym pokoju co biurko) znowu mam wszystko gdzieś, tzn. poza martwym ciągiem, bo zastanawiam się, czy jutro zwiększyć ciężar, czy pozostać przy aktualnym, ale więcej powtórzeń wykonać. Edytowane 21 godzin temu przez frajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Kalistenika, żonaty Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajer Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 3 godziny temu, SzlafRock napisał(a): Kalistenika, żonaty Z kalisteniki, to pompki robię. Zrezygnowałem z wyciskania sztangi. Pompki wystarczają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Kalistenika - troche się rozrosłem Dźwigać mi nie wolno Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajer Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, zgred napisał(a): Kalistenika - troche się rozrosłem Tak, wcale nie trzeba dźwigać dużych ciężarów, by się rozrosnąć. Lżejsze (z wagą ciała), za to więcej powtórzeń "najlepiej do upadku" i też jest efekt, bywa, że nie gorszy. A bezpieczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 46 minut temu, frajer napisał(a): Tak, wcale nie trzeba dźwigać dużych ciężarów, by się rozrosnąć. Lżejsze (z wagą ciała), za to więcej powtórzeń "najlepiej do upadku" i też jest efekt, bywa, że nie gorszy. A bezpieczniej. 5 gram kreatyny codziennie, plus duzo białka, plus suple ... od wielu lat zero cukru, zero soli, zero pszennych rzeczy. Od roku zero alkoholu. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajer Opublikowano 22 minuty temu Autor Udostępnij Opublikowano 22 minuty temu 44 minuty temu, zgred napisał(a): 5 gram kreatyny codziennie, plus duzo białka, plus suple ... od wielu lat zero cukru, zero soli, zero pszennych rzeczy. Od roku zero alkoholu. To wszystko też zażywam, natomiast nie stronię od cukru, soli i pszennych. Cukierki mam na wyciągnięcie ręki. Aktualnie jestem na redukcji tkanki tłuszczowej, ale dalej jem słodycze, tylko włączyłem gumę Nicorette 4mg - fajnie redukuje apetyt. Alkoholu nie piję od kilku lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi