Herkules Opublikowano Czwartek o 08:44 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:44 (edytowane) No to zacznę ja.. Dzięki PiO za te 13 lat z wami Dzięki za poznanie wiedzy, dzięki za każdą konwersację w różnych działach (i tak nie zawsze musimy się zgadzać ale to nasza domena męska Dzięki za całokształt, dzięki za kilka groszy..co dorabiam (idzie to na 3 koty znajdy Dzięki wam za czas co poświęcacie..a przy okazji WESOŁYCH I KOLOROWYCH ŚWIĄT..co by nie było życzę wam przede wszystkim zdrowia Tak po ludzku i po normalnemu Najlepszego koledzy i koleżanki (choć z nami to chyba ino @Lexy z kobit nam została PS może mi mikołaj na święta zdejmie blokadę moderacji Edytowane Czwartek o 08:45 przez Herkules 3 3 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano Czwartek o 13:54 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:54 (edytowane) To chyba 21 Święta z PiO. Czas leci. Ktoś jeszcze pamięta Leppera dzięki któremu (pośrednio) ruszyło forum? Spokojnych Świąt, udanego wypoczynku 5 godzin temu, Herkules napisał(a): PS może mi mikołaj na święta zdejmie blokadę moderacji Przyłączam się. Edytowane Czwartek o 13:56 przez Nikonem 3 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano Czwartek o 14:20 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:20 Ja to już jestem taki stary, że zapomniałem, co chciałem powiedzieć…, a Wszystkiego najlepszego na Święta i w Nowym Roku! 2 Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano Czwartek o 17:21 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:21 3 godziny temu, Nikonem napisał(a): Ktoś jeszcze pamięta Leppera dzięki któremu (pośrednio) ruszyło forum? Już mało kto pamięta, co to jest pozycjonowanie Wesołych 2 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano Czwartek o 20:45 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:45 6 godzin temu, logremonte napisał(a): Ja to już jestem taki stary, że zapomniałem, co chciałem powiedzieć… Karteczki. Polecam przyklejanie karteczek z przypominajkami. I jeszcze drugie, które przypominają o tych pierwszych 1 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano wczoraj o 09:16 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:16 To są wyjątkowe pod wieloma względami święta. Ciesze się, że zarejestrowałem tu konto, przeżyliśmy i przeżywamy dalej ciekawą przygodę. Nie zawsze się zgadzamy, nie zawsze mamy takie same poglądy zawodowe, społeczne czy polityczne, ale to, co w mojej ocenie jest wyjątkowe w PIO, to fakt, że — poza jakimiś pojedynczymi przypadkami nieadekwatnych ludzi — ta społeczność przynajmniej stara się trzymać jakiś poziom. Nie powiela nagannych zachowań, które teraz są dość powszechne w internecie, w życiu i w relacjach międzyludzkich. Wszystkim, kogo znam osobiście i kogo znam tylko wirtualnie, wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku. Dużo zdrowia, wytrwałości, pokoju ducha oraz pokoju na świecie. Niech Bóg albo los — kto w co wierzy — będzie dla Was przychylny oraz niech Wasze rodziny, koledzy i koleżanki, współpracownicy niosą Wam tylko radość i pozytywne emocje. Wesołych Świąt. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Nawzajem Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi