Herkules Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) No to zacznę ja.. Dzięki PiO za te 13 lat z wami Dzięki za poznanie wiedzy, dzięki za każdą konwersację w różnych działach (i tak nie zawsze musimy się zgadzać ale to nasza domena męska Dzięki za całokształt, dzięki za kilka groszy..co dorabiam (idzie to na 3 koty znajdy Dzięki wam za czas co poświęcacie..a przy okazji WESOŁYCH I KOLOROWYCH ŚWIĄT..co by nie było życzę wam przede wszystkim zdrowia Tak po ludzku i po normalnemu Najlepszego koledzy i koleżanki (choć z nami to chyba ino @Lexy z kobit nam została PS może mi mikołaj na święta zdejmie blokadę moderacji Edytowane 8 godzin temu przez Herkules 1 2 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) To chyba 21 Święta z PiO. Czas leci. Ktoś jeszcze pamięta Leppera dzięki któremu (pośrednio) ruszyło forum? Spokojnych Świąt, udanego wypoczynku 5 godzin temu, Herkules napisał(a): PS może mi mikołaj na święta zdejmie blokadę moderacji Przyłączam się. Edytowane 3 godziny temu przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ja to już jestem taki stary, że zapomniałem, co chciałem powiedzieć…, a Wszystkiego najlepszego na Święta i w Nowym Roku! 1 Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi