sttorm Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 wg statów systemu od 16 do dziś 21 BL w Y ze 109 mln do 76 mln site w Y 67,9 do 59,2 czy wprowadzenie limitów na BL i zerowanie punktów ma sens - tak ma pod warunkiem ze prezentowane wyniki w Y były by stałe a nei skokowe co kilka miesięcy , przy skokach co kilka miesięcy z systemu z dnia na dzień wyparuje 30% punktów (obliczam to tylko na podstawie spadków BL w Y, nie mam dostepu do tego ile stron spadło w ciągu tych kilku dni poniżej tej granicy określonej w zmianach) i stron gdyż one będą miały 0 pkt ja juz proponowałem zwiększenie pkt dla stron mających więcej BL, propozycja upadła, a znając życie zmiany zostaną wprowadzone, nic trzeba czekać i patrzeć co się będzie działo Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 w ciągu 1 nocy wyparowało mi 50% linków, 3/4 serwisow ma teraz BL poniżej wymaganej liczby a było grubo grubo powyżej... Jeśli "sankcje" wejdą w życie pozostanie tylko przeniesienie się gdzieś indziej. Będzie to największa porażka tego systemu. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 A może takie rozwiązanie: system oblicza przeciętną liczbę BL ze wszystkich serwisów i wyznacza granicę np. "0,5przeciętnej". Masowo spadną BL, to spadną też wymagania. Dodatkowo mały bonusik z BL większe od przeciętnej. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jeśli "sankcje" wejdą w życie pozostanie tylko przeniesienie się gdzieś indziej. Będzie to największa porażka tego systemu. humor sie ciebie trzyma gdzie chesz się przenieśc do seopartnera ?, Dzisiaj Y wywinelo taki numer (pewnie nie tylko mi i jutro bedzie to widac na wykresach) ze jestem tez za przesunieciem ciecia o miesiac (samo ciecie jest dobrym pomyslem). Od jakiegos czasu przeorganizowalem sie by przygotowac sie na ciecia ale zamiast rosnac mi Bl to spadly jeszcze o 2/3 ;] Administracja musi się przychylić do tego i temu podobnych postów, o jeden miesiac wydłużamy okreś podniesienia minimalnej wymaganej ilośc BL tj 500 z kalendarza nadchodzących zmian: - 1 czerwiec 2010 - ograniczenie subdomen do liczby 20 dla domeny głównej - 1 lipiec - usuwanie domen .TK z systemu - 15 lipiec 2010 - zerowanie pkt dla domen z mniejsze jak 500 BL Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 @Xann, bardzo mądra decyzja. Choć linkuję swoje strony od długiego czasu, jest faktycznie tak jak ludzie piszą - mimo ostrego linkowania BL w Yahoo spada Nie wiem, czy Ty masz udziały w Yahoo, czy Yahoo czyta ten wątek Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Można usunąć ze skryptu miniacza $eweblink array - reklamy kidprotect, mam marzenie itd? mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 To sa linki systemowe, ich nie można usunąc , reklamy banerowe tak mozna Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Pozmieniałem szablon, rzuć okiem Xann czy jest ok - domena 700730 mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 fajny numer strony pytanie mam, gdzie zostało napisane, że jak się kupuje 1 kredyt z dodawaniem do webmini to dodawane jest jeno losowe 400 wpisów- bo to słabe lekko, no ale skoro gdzieś do jednak jest napisane, to chętnie się z tym zapoznam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 W tym wątku nie jednokrotnie jest to napisane. -edit- https://www.google.pl/#hl=pl&q=site%3Aw...4d3492d189b3ce3 Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 W tym wątku nie jednokrotnie jest to napisane. właśnie w tym problem, bo to chyba tak nie powinno być prawda ? temat zresztą już był poruszany, wątek to poletko do dyskusji, a nie żyjący aneks regulaminu czy jakiś zasad działania systemu i narządzi z nim związanych. Poza tym, jak ktoś dziś dołączy to ma się pytać po raz kolejny o coś czy czesać te 666 stron aby znaleźć odpowiedź ? Chyba prościej będzie jeśli ważne info będą w takim miejscu w jakim powinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 właśnie w tym problem, bo to chyba tak nie powinno być prawda ? nie wiem czemu do mnie masz takie pytania i problemy. to nie mój ogródek. Zadałeś pytanie ?? Dostałeś odpowiedź. Jakie pytanie tak odpowiedz. Na drugi raz pisz od razu o co ci chodzi a nie zaczynasz stosować przepychanki. Masz jakieś sugestie, pytania, to pisz do suportu tam najszybciej i najtrafniejsza dostaniesz odpowiedź. Chyba Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 fajny numer strony pytanie mam, gdzie zostało napisane, że jak się kupuje 1 kredyt z dodawaniem do webmini to dodawane jest jeno losowe 400 wpisów- bo to słabe lekko, no ale skoro gdzieś do jednak jest napisane, to chętnie się z tym zapoznam. jak sie nie podobaja zasady @Xann'a to mozesz skorzystac z moich uslug ja dodaje nawet do 2000 web mini Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 a nie zaczynasz stosować przepychanki. o matko ... nie wiem po co to w ogóle napisałem, teraz czuję się wywołany do tablicy i będę miał pół dnia spierniczone, ech .. a to tylko miał być głos, aby zwrócono uwagę, że pewne informacje powinny być przypięte na tablicy, a nie pomieszane z pomyjami jakie tutaj czasami można przeczytać. Niby sobie ułatwiamy pracę na każdym kroku, wiele spraw robią za nas automaty, a pewne rzeczy, za które de facto się płaci, są dostępne właśnie w taki sposób jaki podałeś. Oczywiście nie mam nic do ciebie, jesteś dla mnie takim samym pamperkiem jakim ja jestem dla ciebie - cheers mozesz skorzystac z moich uslug dzięki, zerknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Pytanie z innej beczki - czy e-weblink ma jakiś system pingowania nowych WebMini dodanych do systemu? mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.