mario1973 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ale google się nie zgadza, nie rozumiesz tego ? sorry, że w tym temacie , ale gdzie są jakieś konkrety odgooglowe , że słowo "poker" jest be ? M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Jak szook wspomniał, google ads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jak szook wspomniał,google ads Dalej sorry, że nie w temacie, ale po co zakładać nowe wątki.... Co takiego się dzieje, przy adsensach googlowych i tematyce poker ? Mam jedną stronkę doświadczalną i tam na podstronach o pokerze googiel emituje normalnie reklamy związane z pokerem, kartami , grami.... w czym zatem problem ? M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Regulamin! // Posty nie na temat proszę oddzielić i do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ten post też się zaliczy do tych koszowych... mario1973: Google 2 krotnie wysłał do mnie mail informujący, że zablokowali reklamy na danej pod stronie katalogu, tylko dla tego ze był tam wpis o bukmacherce. Do 3 razy sztuka? Przez takie linki system traci moc na wielu wartościowych domenach, z wysokim PR nie tylko strony głównej ale i też podstron, które w innym wypadku były by zapewne dodane do eweb. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ten post też się zaliczy do tych koszowych...mario1973: Google 2 krotnie wysłał do mnie mail informujący, że zablokowali reklamy na danej pod stronie katalogu, tylko dla tego ze był tam wpis o bukmacherce. Do 3 razy sztuka? Przez takie linki system traci moc na wielu wartościowych domenach, z wysokim PR nie tylko strony głównej ale i też podstron, które w innym wypadku były by zapewne dodane do eweb. OK, skoro dostałeś ostrzeżenia o adsensach , to rozumiem . Tutaj nie będę dyskutował i jak ma tak być w eweblinku, to trudno. A sprawa utraty "mocy na wielu wartościowych domenach" dzięki "takim" linkom - to tylko takie tam pogłoski i dmuchanie na zimne ? czy jakieś konkrety? Mnie akurat interesuje 'poker' i staram się delikatnie popychać jedną stronkę na tę "nielubianą" frazę i jakoś nie zauważyłem zmniejszania mocy wartościowych czy też mało wartościowych domen z linkami o pokerze, skoro prawie nic nie robiąc jestem stosunkowo wysoko jak na około półroczną stronkę. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 No ja np kilku stron z PR4 i jednej z 5 nie wrzuciłem do systemu, których wiele podstron ma od PR3 do 4... W zamian za to poszły mało wartościowe witryny z site, tworzone właśnie od czasu przyzwolenia na poker. Co prawda rozumiem Twoje stanowisko. Chociaż jestem przeciwny tej zmianie w regulaminie i ciesze się, że zakaz powróci. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 tez jestem za: hazard i pranoduszno - dziekujemy. jak z PISem Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 tez jestem za: hazard i pranoduszno - dziekujemy. jak z PISem hm...postulat prawie jak "moher", ale , żeby nie być za PISem ? albo jak Kononowicz "i żeby nie było niczego" M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 uważam że sprawa została wyjaśniona w bardzo dobry sposób. drugim faktem jest to że tak powiedzmy życzyła sobie większośc trzeci fakt to taki że admini mają zawsze racje. Oczywiscie rozumiem to że się z tym nei zgadzasz [masz do tego pełne prawo] wiec ... pozostaje ci linkor A w moherze z racji mojego wieku jest mi twarzowo :P Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Odświeżenie PKT będzie trwało ok. 3 dni, to nie jest tak ze 4 dnia stanie się światło i zauważysz przyrost mocy. Ps... czy ktoś zauważył ten przyrost mocy? Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ps... czy ktoś zauważył ten przyrost mocy? Mar. tak .... rycerze Jedi ..................................................................................................................................... a na poważnie to pierwsze przyrosty (jezeli takowe bedą) to raczej po dwóch tygodniach min. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 a żona widzi ten przyrost ? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Nie jestem przekonany do nowych systemów noale zarejestrowałem się w e-weblink i dodałem strone kilka dni temu. I kicha jeszcze nie dostałem żadnego pkt a linki się wyświetlają. Pisałem do admina ale bez odzewu. To jakiś shit? akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Jedna to mało, admini ruszą tyłki jak dodasz chociaż ze trzy. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.