bori79 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Widziałem webmini z wywalonymi linkami a nie znalazłem informacji o tym że nie można, dlatego pytam. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 1. Czasu na 3 ordery masz raczej bez limitu. Domena z 2 orderami jeśli ma poprawnie zainstalowany skrypt będzie sobie wisieć w systemie ze statusem ok, ale nie będzie generowała punktów i wyświetlała linków. A gdy system przyzna trzeci order, automatycznie dostaniesz za nią punkty i strona zacznie wyświetlać linki. 2. Zmienia się status konta. Wszystkie dodane strony i linki zostają na koncie tak jak były, Nie trzeba nic zmieniać. Taka pierwsza widoczna zmiana to to, że wszystkie strony i linki trafią do folderu Projekt podstawowy, a z niego można sobie potem przenosić do innych, dodatkowo utworzonych folderów (projektów). 3. Jasne. Baza to plik. Wystarczy skopiować cały katalog webmini i postawić na nową domenę. 4. Z tego co wiem to można, ale tutaj niech kto potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jasne że można: Warunki korzystania z WebMini Każdy użytkownik systemu e-WebLink może instalować dowolną ilość kopii skryptu Nie wolno usuwać zaimplementowanego skryptu e-Weblink Nie wolno instalować innych systemów wymiany linków MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 ttah - dzięki okazwłoka - mam dokładnie takie samo zdanie, też to widziałem i tak samo rozumiem ale jak widzisz kolega wyżej mało mnie nie zjadł za pytanie Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Xann, forum wam nie dziala a system deaktywuje w dziwny sposob serwisy w systemie Prosze zerknijcie na to bo dla czesci nie da sie ich nawet odswierzyc i wyskakuje komunikat ze serwis nie jest przypisany do twojego konta: blad X121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 @Kiler - juz sie tym zajmójemy @bori - mozesz usuwac wyszystkie xannowe znaki i banerki, mozesz wstawic w ich miejsce swoje wlasne one sa jako przyklad pozatym tak jak powiedzial @okazwloka Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 a jeszcze pytanie jak są traktowane regionalne, jak normalne domeny? Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 jak normalne MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Spotkał się ktoś z Was z takim błędem? System zaczyna zliczać linki systemowe do wychodzących, przez co strona traci bonus za ich małą ilość (<5) oraz w związku z tym order, co często objawia się wyzerowaniem punktów. Prawdopodobnie dzieje się to przy wymianie linków na nowe. Może te stare linki system widzi jako wychodzące ale nie przydzielone przez system albo coś? Po usunięciu i dodaniu strony na nowo wszystko działa tak jak dawniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-weblink.com Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 @ttah, nikt nie zgłaszał jeszcze takiego problemu ale gdyby wystąpił ponownie to najlepiej wysłać adres strony bezpośrednio na formularz kontaktowy systemu abyśmy mogli sprawdzić co system liczy jako wychodzące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajnygrabarz Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 @ttah, miałem takie coś przy 3-4 stronach. Usunąłem strony, dodałem ponownie i już wszystko dobrze nalicza. urodziny dla dzieci zielona góra animacje dla dzieci dekoracje balonowe zielona góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Kończy się nam stary rok, dlatego wszystkim naszym użytkownikom pragnę podziękować za to że jesteście z nami, Dzięki Z naszej strony mogę wam zagwarantować ze nadal będziemy utrzymywać jakość usług na najwyższym poziomie jak również będziemy mieli dla was w nowym roku parę nowych niespodzianek o czym już będziemy informować od stycznia. Szczęśliwego nowego roku życzy TEAM e-weblink.com ps. kończymy rok z cyfrą ponad 5000 webmini 3.1 na które mamy wyłączność to wszytko dzięki wam Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamut123 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 A za postawienie takiego katalogu na skrypcie od was dostaje się jakieś punkty? Gry strategiczne Gry przeglądarkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 +10 do fajności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tak dostaje się jak za każdy inny serwis, katalogi webmini 3.1 nie są jakoś szczgólnie promowane ale za to są mocno popularne i nadal skuteczne Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.