Skocz do zawartości

Dotacja dla Spółki z.o.o

Korpo

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywście: https://letmegooglethat.com/?q=dotacja+dla+nowo+otwieranej+spółki+z.o.o 

Ale z reguły dotyczy to JDG, dla ZOO 3ba się naszukać.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

W dniu 18.06.2022 o 23:19, Korpo napisał:

Czy można dostać jakąś

Jakąś można...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

W dniu 18.06.2022 o 23:19, Korpo napisał:

Czy można dostać jakąś dotację dla nowo otwieranej spółki z.o.o ?

Nie. 

Nie otwiera się spółki bez kapitału i pomysłu na biznes. Dotacje, dofinansowanie można otrzymać ale spółka musi działać i przynosić zysk.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

28 minut temu, SzlafRock napisał:

Nie. 

Nie wprowadzaj człowieka w błąd. Jest szereg dotacji europejskich dla nowopowstałych firm, jednakże należy spełnić określone kryteria.

28 minut temu, SzlafRock napisał:

i przynosić zysk

kolejna bzdura, firmy z branż naukowo/badawczych zyski generują po skończeniu tych badań (oczywiście z sukcesem)

Wskaż mi w dotacjach europejskich przeznaczonych dla firm z branży badawczej/naukowej/ekologicznej ten warunek "zyskowności"

https://www.funduszeeuropejskie.gov.pl/strony/wiadomosci/fundusze-europejskie-na-zalozenie-firmy/

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

34 minuty temu, Beerbant napisał:

Wskaż mi

Nie chce mi się z tobą dyskutować ale wskażę ci tylko drogę abyś nie błądził. Przeczytaj ze zrozumieniem wszelkiej informacje z linku jaki zapodałeś.

:D 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

3 minuty temu, SzlafRock napisał:

Nie chce mi się z tobą dyskutować

To akurat wiem, zawsze jak komuś brakuje argumentów na swoje bajki to tak pisze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności