BPW Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Przyszedł gawron ze skarpetą na głowie. Lekarz śmiejąc się zapytał: - Co panu dolega? Hah Gawron wrzasnął: - Nie śmiać się! To napad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 A kto to taki ten Gawron ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @BPW Posty z działu dowcipy i "Witam" nie wliczają się w licznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPW Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @MaxPan wiem Chciałem po prostu się zżyć trochę z użytkownikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Żeby zżyć się z użytkownikami forum wystarczy napisać cos sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Żeby ten dowcip był jeszcze śmieszny. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Dobre, ubawiłem się do rozpuku. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Po takim dowcipie nie wyobrażam sobie już tego forum bez Ciebie MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPW Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @okazwłoka dziękuję za miłe słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 22 godziny temu, BPW napisał: Przyszedł gawron ze skarpetą na głowie. Lekarz śmiejąc się zapytał: - Co panu dolega? Hah Gawron wrzasnął: Leczę się w ramach Narodowego Funduszu Zdrowia HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.