karolex Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Jeśli dysponujesz pokaźnym budżetem na klienta/stronę to nie linkujesz SWL, tylko używasz do tego najlepszych miejscówek. Co innego jeśli klient/strona ma mocno okrojony budżet, wtedy jak najbardziej można się bawić SWL, bo punkty nie są drogie. Warto dodać, że linkowanie z SWL nie jest dla każdego, bo zarówno jak i możesz pomóc stronie, tak samo możesz jej zaszkodzić, warto więc na początku kupić większość ilość i potrenować na własnych domenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanoMirenzo Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 2 godziny temu, karolex napisał: Jeśli dysponujesz pokaźnym budżetem na klienta/stronę to nie linkujesz SWL, tylko używasz do tego najlepszych miejscówek. Co innego jeśli klient/strona ma mocno okrojony budżet, wtedy jak najbardziej można się bawić SWL, bo punkty nie są drogie. Warto dodać, że linkowanie z SWL nie jest dla każdego, bo zarówno jak i możesz pomóc stronie, tak samo możesz jej zaszkodzić, warto więc na początku kupić większość ilość i potrenować na własnych domenach. ty taki seo śmieszek jestes? czy naprawde SWL`ami pozycjonujesz swoich klientow ? Czy raczej tylko teoretyk pozycjonowania jestes a w praktyce tylko sprzedajesz punkty? Dopalasz ich jeszcze XRumer`em dla lepszego efektu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Ja chyba niestety nie potrafię korzystać z SWLi, miałem w ostatnich 2 latach ze 3 podejścia, potestowałem, spaliłem trochę punktów i zrezygnowałem całkowicie. Testowałem na kilku swoich stronach + jako podlinkowanie publikacji i w sumie nic z tego nie wyniknęło. Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolex Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 4 godziny temu, StefanoMirenzo napisał: okazwłoka niech zgadne, ty sprzedajesz punkty do SWL ? To najlepiej obrazuje jakie masz pojęcie o SWL. Nie widziałem, nie używałem, ale się wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 3 godziny temu, okazwłoka napisał: Lepiej Euzebiusz JUSZ tak się nie czaj zachwal oficjalnie swój SWL HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Mam napisać, że linktak.pl jest najlepszy? Bez przesady, co to by było za zwycięstwo gdy jest tylko kilku konkurentów Jeden mówi że działa, a inny mówi że nie. Nikogo na siłę nie ma co przekonywać. Jak ktoś będzie się chciał przekonać, to 2-3 miesiące testu (punktami za 20 zł miesięcznie) i już wie czy jest w stanie coś wyciągnąć z SWLa czy nie. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 4 minuty temu, okazwłoka napisał: Bez przesady, co to by było za zwycięstwo gdy jest tylko kilku konkurentów Nie było by panie Euzebiusz zwycięstwa był by MONOPOL linktak.pl HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Monopol, uderzyłeś w moją słabość MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanoMirenzo Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Aleksiejs napisał: Ja chyba niestety nie potrafię korzystać z SWLi, miałem w ostatnich 2 latach ze 3 podejścia, potestowałem, spaliłem trochę punktów i zrezygnowałem całkowicie. Testowałem na kilku swoich stronach + jako podlinkowanie publikacji i w sumie nic z tego nie wyniknęło. bo jezeli chodzi o ich skuteczność to dzisiaj SWL działają głównie właścicielom tych systemów, ich poplecznikom i osobom ktore sprzedają punkty Pewno jakby sie Xanna zapytac to by napisał ze jego SWL nigdy nie działał tak dobrze jak dzisiaj.... ale trzeba miec tą "tajemną wiedze jak punktów używac" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Niesamowite, że ludzie znający się na biznesie i SEO już przez 3 lata płacą spore sumy miesięcznie na punkty w linktaku i jeszcze się nie skapneli, że to im nic nie daje. 1 2 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @okazwłokaBo to jest tak że myślą jak pozyskają link ręcznie to jest ok,ale jak w systemie gdzie można wiele rzeczy zautomatyzować to be bo to SWL.Tak w skrócie. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 SWL-e działają, ale trzeba skupiać się na pewnych niuansach linkowania. No i też jakiś fraz mega sie na obecnych swl-ach nie zrobi. Gdzieś jest ściana od kilku lat. Wydaje mi się że warto by wyeliminować zupełnie linki ze stopek i bardziej rozłożyć linki. Teoretycznie jeżeli strona w systemie jest dobrze podlinkowana, SWL-em powinno sie robic wszystkie frazy, ale cos jednak hamuje i być może są to te kwestie o których napisałem. Ale jeszcze frazy na przykład komercyjne lokalne potrafią wejść. Podaję ceny netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 3 godziny temu, Lars napisał: frazy na przykład komercyjne lokalne potrafią wejść Bez swl'a też wejdą. W tym rzecz. Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) 11 godzin temu, Aleksiejs napisał: Bez swl'a też wejdą. W tym rzecz. Tzn. pewnie i takie się przy tych wszystkich testach pojawiły, ale nie tylko. Ostatnio swl pomógł wbić stronę na frazę "manicure >duże miasto<" - było tam też linki z 12 moich stron ale jak dopaliłem gotlinkiem podstrony linkujące wewnętrznie do głównej poszło z 30 do chyba 4. Jakiś czas potem wyleciała w kosmos, ale to najprawdopodobniej przez błąd optymalizacyjny. Podobnie było z frazą "firma budowlana >duże miasto<". Samym SWL też wchodziły ale fakt, to już miało miejsce spory czas temu. Jak znajdę czas zrobię nowy test na samym swl. Mam swoje skuteczne sposoby linkowania i gdyby wprowadzić je do swl pewnie by kopały, ale te metody mogłyby zostać spalone. Chyba żeby to zrobić mądrze. Edytowane 7 Maja 2021 przez Lars Podaję ceny netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanoMirenzo Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 W dniu 7.05.2021 o 08:32, Lars napisał: Ostatnio swl pomógł wbić stronę na frazę.... a na wycinka drzew bydgoszcz ? iloma systemia ją dopalasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi