okazwłoka Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Teraz jeszcze czekać na jełopów co dzieciom będą na ulicach kuligi robili z samochodów MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 W automacie jest jedynka, taki bieg terenowy polecam. Do 70km/h udało mi się kiedyś na nim rozpędzić .Czasami trzeba powyłączać te wszystkie wspomagające ustrojstwa, żeby wyjechać w nowoczesny samochodach.Oj kuligi to teraz będzie fajna sprawa. Sent from my HTC U11 using Tapatalk Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Wypraszam sobie takich określeń Sam kiedyś ze znajomym organizowaliśmy kulig dla jego dzieciaków bocznymi uliczkami Mosiny z tym, że on był kierowcą o ja siedziałem na pace dostawczaka z otwartymi drzwiami i trzymałem linkę sanek dzieciaków wiec w razie czego mogłem puścić. Oczywiscie dobry kulig wymagał ... co też czyniliśmy... to były czasy HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 10 minut temu, okazwłoka napisał: Teraz jeszcze czekać na jełopów U mnie już jeżdżą od rana. Wszędzie korki i kolizje. To są też jełopy co nie potrafią jeździć gdy spadnie trochę śniegu. https://tiny.pl/rpqmp 6 minut temu, jimmi napisał: W automacie jest jedynka, taki bieg terenowy polecam W automatach w standardzie jest kontrola trakcji i systemy antypoślizgowe, bardzo dobrze sprawdzają się na śliskich nawierzchniach. W takich warunkach lepiej się jeździ automatem niż z manualną skrzynią. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 To było delikatne określenie Nie przewidzisz wszystkich sytuacji. To tak jakby holować na lince inny pojazd który nie ma hamulców Może jestem przewrażliwiony, ale w życiu bym dzieciaka na takie coś nie wsadził. A ja już widziałem dzisiaj na skrzyżowaniach młodzi w beemkach bogowie driftu... MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Jedziesz 5 km/h a nie 40 czy więcej, no i w odpowiednim miejscu. Według mnie wszystko trzeba robić z głową. Sent from my HTC U11 using Tapatalk Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 5 na godzinę? To ja więcej wyciągam z sankami na Baranią Górę MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 23 minuty temu, Pysio napisał: A może już na boku leży i drzwiami dotyka Nawet tak nie mów.Do lekarza pojechała bo kwiecień córeczka na świat przyjdzie. 6 minut temu, jimmi napisał: Jedziesz 5 km/h a nie 40 czy więcej, no i w odpowiednim miejscu. Według mnie wszystko trzeba robić z głową. Dokładnie.Bo widziałem debili co ciągneli sanki z 40km i to jeszcze zakręty.Przed zakrętami zwalniali tylko zapominali że sanki nie hamują. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Niestety ludziom bardzo brakuje wyobraźni, rozwagi, rozsądku. To jest niewyobrażalna skala. A tak wygląda żółty śnieg (zdj. zrobione wczoraj w górach, nikt tam nie sypał piachem, nie jest to też sepia : MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 U mnie bus który stal na placu własnie tak wygląda, usypany żółtym śniegiem. Żona powiedziała, że to chyba piach z Sahary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 My się zastanawialiśmy czym nas rząd truje A młodemu przy parkingu dostał się ochrzan, że w obsikanym śniegu się bawi MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Wątpię, że to jakieś "trucie" wygląda na to że wiatr podniósł duża ilość kuzu, kurz wymieszał się z parą wodna, kondensat i masz brudny deszcz. Wiem że na FB krążę foto gdzie gość od Windowsa zleca rozpylenie czegoś z samolotów, ale to nawet jak na fejk zrobione bardzo, bardzo prymitywnie nawet do dowcipów nie nadaje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Tu wszystko jest wyjaśnione: https://www.imgw.pl/wydarzenia/zolty-snieg MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Żółty śnieg to efekt znany od lat ale nie u nas, to przenoszenie pyłów powietrznych znad Egiptu, Algierii i Maroka Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Dokładnie jak napisał @Herkules to piach z Afryki.Aż dziwne że tak daleko dociera. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.