Finan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Mam przez okno widok na rondo gdzie jest jeszcze delikatnie pod górkę po stopie.Nawet tirom zajmuje ruszenie dobrych parę minut.A małe samochodziki miejskie z napędem na przód to stoją i stoją, a koła się kręcą. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Ja wożę w samochodzie zawsze łańcuchy, jeszcze nigdy nie musiałem ich używać. Nawet nie wiem czy wiem jak je zakładać MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Chyba maja letnie opony w zasadzie na śliską nawierzchnie napęd na przód jest lepszy jak na tył. Tyl w osobowych samochodach lżejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 No chyba że to Fiat 126p MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Cytat Przynajmniej w mediach będzie trochę normalności, Czy ja wiem, jeśli -10 to klęska żywiołowa to wole już gadki o szczepieniach A tak na serio męczę mnie telewizja. Cytat No chyba że to Fiat 126p A wiesz, że "kaszlak" nie był najgorszy na taką pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Jak ma się napęd na tył to dwa worki piachu do bagażnika i można jeździć. Na łańcuchach jeździ się słabo po asfalcie , też mam. I raz zakładałem Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Tym razem to zima faktycznie zaskoczyła nie tylko drogoFców. Po wyjściu następuje proces bauwanizacji HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Tutaj przy tym rondzie jest taki problem że pod górkę i pod śniegiem jest lód, a śnieg sypki i koła się kręcą w miejscu. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysio Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 55 minut temu, jimmi napisał: Na łańcuchach jeździ się słabo po asfalcie Na asfalcie nie możesz mieć założonych łańcuchów. Jazda po asfalcie jest karana mandatem 100 PLN. Sam za stary nie jestem i raczej średnim kierowcą ale młodzi wcale jeździć nie potrafią. Jak widziałem jak sąsiad piłował auto zamiast się rozbujać i z zaspy wyjechać ot aż oczy bolały.. Pozdrawiam Pysio Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 U mnie na suchą drogę sypali tyle soli, że psu musiałem smarować łapy wazelina bo nawet do lasu nie dało się przejść, normalnie cala droga usypana a temperatura +8 . Teraz nikt nic nie sypię. Paradoksy. Cytat Jak widziałem jak sąsiad piłował auto zamiast się rozbujać i z zaspy wyjechać ot aż oczy bolały.. Teraz kierowców uczą nie jak jeździć a jak zdać egzamin. Na tym polega problem. Druga sprawa, że samochody coraz bardziej przypominają komputery. "Rozbujać" samochód w automacie nie takie proste dla człowieka który zimę widział na obrazkach a cala nauka to kurs za 1800 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Pamiętam zimę stulecia. Ulice były odśnieżone tylko na dwa auta, takie korytarze wysokości nawet do 2 metrów. Kiedyś w zimę normą były duze śniegi i mrozy -20, -25 i dochodzące do nawet do -30. Teraz -15 i gospodarka staje. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 46 minut temu, MaxPan napisał: "Rozbujać" samochód w automacie Oj zgadza się.Sam zawsze jeździłem z ręczną, a ostatnio byłem w bieszczadach i taka bardzo spora górka z 3 zakrętami.Facet mówi do mnie przełącz z automatu na ręczną, jedynka i śmiało.I wstyd się przyznać ale nie wiedziałem jak hehe. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Wiec na tą chwile w Poznaniu największa śnieżyca tej zimy i w gole od dawna ... Cały czas śnieg sypie tak, że jezdnia zupełnie zaśnieżona HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 To samo Lublin.Przed chwilą żona dzwoniła że w niektórych miejscach na ulicach śnieg po drzwi.A jedzie SUV-em. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysio Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 56 minut temu, Finan napisał: miejscach na ulicach śnieg po drzwi.A jedzie SUV-em. A może już na boku leży i drzwiami dotyka U mnie córka zadowolona na sanki pójdzie. Pozdrtawiam Pysio Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.