Mion Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 To były czasy: HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Kto pamięta tą zimę? Sent from my HTC U11 using Tapatalk Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 JA HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Ja też.Żartuję rok wcześniej się urodziłem.Ale pamiętam zimy że zaspy miały z 2 metry.Dziś u mnie teraz też minus 12, a ma być minus 20 według alertów. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Ja również. Ciotka z wujkiem do ślubu jechali karetką, duży fiat kombi dał radę @jimmimasz jakieś info o zbliżającym się konkretnym mrozie? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 @nikodemostatnich czasów konkretny mróz to -10 więc dzisiaj jest już klęska żywiołowa Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 szkoda że śniegu już lub jeszcze nie ma. Gdzieś coś pisali że jest szansa na żółty śnieg z domieszką pustynnego piasku. A co do zimy stulecia.. to pamiętam.. podróż pociągiem 10 godzin zamiast 4 i brnięcie po pas w śniegu, żeby dostać się do domu. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 W Zielonej Górze jest dużo śniegu i ciągle pada, odśnieżałem już dwa razy ale raczej do wieczora sobie odpuszczę Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 @jimmi właśnie wróciłem z gór w Beskidzie i faktycznie był w wielu miejscach śnieg z pustynnym piachem. Zastanawialiśmy się nawet co to może być, a Twój post rozwiał wątpliwości. Śniegu za dużo niedopadalo ostatnio na południu pl, z półtora tygodnia temu za to miejscami śniegu było do pasa MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 W Poznaniu właśnie śnieżyca Wiec biorąc po uwagę poprzednie "zimy", ta zima jest jak prawdziwa zima ze śniegiem i mrozem. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 W Lublinie jak samochody zatrzymają się na stopie to nie mogą ruszyć. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Dobre opony i nawet samochodem 2x4 można bez problemu poruszać się. Ludzie po prostu stali się już zbyt wygodni a młodzież nie ma doświadczenia. Cale szczęście ja uczyłem się jeździć kiedy i tam gdzie -30 to nie było niczym nadzwyczajnym a odśnieżanie było wyrywkowe i polegało na przejechanie spychem głównej ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Muszę przyznać, że zima mnie zaskoczyła, właśnie zamówiłem prawdziwe zimowe buty tylko nie wiem czy jutro kurier da radę dojechać Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 41 minut temu, Mion napisał: W Poznaniu właśnie śnieżyca Jutro miałem być w Swarzędzu, ale chyba się wstrzymam i pojadę w środę. Jazda "5" 60/h rujnuje moją harmonię wewnątrzną @MaxPan sprawa oczywista, ale: trzeba mieć 4x4, a przede wszystkim odpowiednie zawieszenie. Małe miejskie, damskie samochodziki nie radzą sobie ze śniegiem powyżej 10 cm. Główny problem jednak to korki w których pełzniemy z prędkością najwolniejszego żółwia ze stada. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Dokładnie 4x4 to raczej rzadkość. Przynajmniej w mediach będzie trochę normalności, mniej gadania o wirusie więcej o warunkach pogodowych .. w sumie takiej normalności trochę potrzebowałem Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.