Stranek Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Witam W jaki sposób byście sztucznie/szybko/tanio napompowali statystyki tak , żeby wyglądały jakby domena była normalnie odwiedzana w serwisach typu "semrush" czy "majestic" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzur Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Chcesz kiepskie strony podpiąć pod whitepreess i linhouse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Żeby wyglądała na normalnie odwiedzaną musisz zrobić kontent pod słowa kluczowe np. z semstorma. Wtedy w statystykach serwisów badających ruch będzie wyglądała na odwiedzaną. Oczywiście widoczność linków też jest ważna MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stranek Opublikowano 13 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 W dniu 1.06.2020 o 12:20, okazwłoka napisał: Żeby wyglądała na normalnie odwiedzaną musisz zrobić kontent pod słowa kluczowe np. z semstorma. Wtedy w statystykach serwisów badających ruch będzie wyglądała na odwiedzaną. Oczywiście widoczność linków też jest ważna Mozesz cos jasniej ? Moze inni tez maja jakies pomysly ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Kolejny cwaniaczek robiący lipne staty który później szuka frajerów pod linki? Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stranek Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 5 godzin temu, Beerbant napisał: Kolejny cwaniaczek robiący lipne staty który później szuka frajerów pod linki? Absolutne nie. Jakies pomysly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 W dniu 14.09.2020 o 15:39, Stranek napisał: Absolutne nie. Innym wciskaj ten kit, nie mnie. Nie obrażaj resztek mojej inteligencji... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 W dniu 13.09.2020 o 19:45, Stranek napisał: Mozesz cos jasniej ? Obecne narzędzia analityczne są w stanie wykryć sztuczny ruch a osoba kumata poprawnie zinterpretuje wyniki. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.