sev-com Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam mam pytanie odnośnie listy websites a mianowicie jak dodam tam jeden adres to wiadomo adres dodawany jest do blogów z listy a jak się ma sprawa jeżeli np do listy dodam 5 adresów to w jaki sposób one są umieszczane czy te 5 adresów jest dodawane do każdego bloga tworząc osobne posty czy może jest to dodawane w jakiejś kolejności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Losowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Też macie problemy z proxy? tylko 3 mi znajduje a resztę odrzuca ... W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sev-com Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A da się tak skonfigurować scrapeboxa aby wszystkie linki z websites były dodawane do każdego bloga bo z tego rozumiem że domyślnie jest tak że jeden link z websites jest dodany do jednego bloga a kolejne już lecą do nowych blogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie da się. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Za to można odpalić kilka instancji i na każdej puścić linkowanie do jednego bloga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_waw Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda proces sprzedaży licencji na SB? Wystarczy że napiszę maila do supportu z danymi nowego właściciela? Może uda mi się zrobić coś dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Zmienili zasady. Edytowane 27 Stycznia 2012 przez lumbo Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) i tyle. robiłeś to w ostatnim czasie? to by było na tyle : Not officially, please see the FAQ located here: www.scrapebox.com/faq. Do you allow buying and selling cheap second hand ScrapeBox licenses? A. No, we tried in the past however most of ese second hand licenses have caused problems with sellers claiming the license was hacked and attempting to get the license back after receiving the money, they also cause a huge load on support staff mediating between buyer and seller, trying to determine who the real owners of licenses are due to bad deals, terminating and re-assigning license to different details, complaints from being ripped off etc. ScrapeBox is an affordable one time purchase, and the risks and support overheads far outweigh the potential few dollar savings. Regards, ScrapeBox Support.www.scrapebox.com Edytowane 27 Stycznia 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 MaxPan ma rację, ostatnio próbowałem przenosić licencje i nie dało rady zmienić danych Możesz komuś "odsprzedać" lecz licencja będzie zarejestrowana na Twoje dane oraz adres e-mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makauer Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wątek przenoszę ze swojego [startup], a dotyczy on kwestii sprawdzania proxy w SB. Otóż od dłuższego czasu dało się zauważyć z tym problemy. SB oznaczał jako FAILED proxy, które w konsekwencji były jak najbardziej dobre. Ostatni update (o którym wspomniał arve_lek) miał coś w tym względzie zmienić, jednak wyszło jak wyszło i nadal problem występuje. Support informuje, że prace nad problemem w dalszym ciągu trwają. W tym układzie dobrze jest weryfikować proxy przy pomocy własnych skryptów lub narzędzi jak Proxy SEO Master. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 @makauer-czy proxyfire darmowa wersja też będzie skutecznie sprawdzać Twoje proxy? Pozdrawiam T. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Ogólnie spawdzasz proxy w SB chyba jest najgorsza częścią tego narzedzia, najbardziej nie dokładna ogólnie było tak od zawsze Edytowane 31 Stycznia 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 czy proxyfire darmowa wersja też będzie skutecznie sprawdzać Twoje proxy? Darmowa wersja ma tylko ograniczenia w ilości wątków o ile pamiętam, więc w przypadku sprawdzania nie powinny być różnicy. Swoją drogą ja nie wiem jak ustawić PF, żeby sprawdzał mi proxy pod Google. Da się w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makauer Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) @makauer-czy proxyfire darmowa wersja też będzie skutecznie sprawdzać Twoje proxy? Tak. Jak chcesz jednak weryfikować pod względem użyteczności w Google to PSM. Gdy jednak nie masz tego narzędzia, to zdecydowanie polecam Proxyfire - wersja darmowa w zupełności do tego wystarczy. Jednocześnie jak ktoś chciałby sprawdzać przez Proxyfire to mogę podać proxyjudge - na PW. Ogólnie spawdzasz proxy w SB chyba jest najgorsza częścią tego narzedzia, najbardziej nie dokładna ogólnie było tak od zawsze Niestety tak to właśnie wygląda i aż dziw bierze, że do tej pory nie mogą się z tym uporać. Swoją drogą ja nie wiem jak ustawić PF, żeby sprawdzał mi proxy pod Google. Da się w ogóle? Co do zasady w paczce pobranej z ich strony powinien już taki skrypcik być. Wchodzisz w Settings --> w częsci Checkers zaznaczasz Fixed i ptaszkujesz opcję custom z url: https://google.com Jak będziesz miał problemy to pisz na PW. Przy starych ustawieniach może nie działać - trzeba pogrzebać w ustawieniach sprawdzacza. Edytowane 31 Stycznia 2012 przez makauer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi