Piotrucci Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Super artykuł, Sam się uczę jak pozycjonować stronę i mam wątpliwości czy podołam, no ale po przeczytaniu się trochę podbudowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpawelQ Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 jednego linka wstawiłem a branżowy blog i piękny boom poszedł Jak bym jeszcze się wstrzymał z utworzeniem 100% więcej artykułów to był by lepszy boom no ale i tak jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpawelQ Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Boom juz znikł, ale w zamian jestem top 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO_Rak Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 spam na pio bezcenny, dołączyłeś do domku w Rabce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpawelQ Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) A jaki to jest ten domek w rabce ? spam na pio bezcenny i tak za bardzo nie wiem o czym mówisz. Pewnie chodzi ci, że słów kluczowych dużo dałem i gdzie tyko mogłem ? Widziałem 4 razy bardziej zaspamowane, na pewnej stronie, która była na pierwszym miejscu w google.Chcesz powiedzieć że jestem nie fair ? Pewien gość z pewnej korporacji mówił mi, że pozycjonowanie to czarny rynek jest i robią o wiele więcej kombinacji. Edytowane 17 Maja 2013 przez OpawelQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO_Rak Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Czytanie ze zrozumieniem się kłania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) --- Edytowane 18 Maja 2013 przez ear babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrucci Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jak się ma prowadzenie bloga do pozycjonowania strony? Gdzieś wyczytałem, że warto komentować blogi i zamieszczać linki do swojej strony, a może by zalożyć też?? Jeśli głupie pytanie to wybaczcie, ale ja dopiero zaczynam w tym temacie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) @Opawel Ale logo i tło to masz wstrętne. Daj jakieś "nowsze" te deski Edytowane 22 Maja 2013 przez Hermit90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpawelQ Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Deski są bajkowe a logo jest jak "DIY" "zrób to sam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escalar Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 długi ten wątek ...fajnie jednak przeczytać taki "motywacyjny" tekst:) ...pozycjonuję od prawie roku kilka własnych stron... faktycznie praca nad ich pozycją jest żmudna, choć jeśli chodzi o pozycję w krajowych wyszukiwarkach, nieporównywalnie łatwiejsza od zagranicznych... pozycjonowanie zagraniczne wykonuję niemal wyłącznie poprzez katalogowanie, bywa, że przez dwa-trzy miesiące jestem w top 10, a potem z dnia na dzien... spadek ...ale nie poddaje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ...ale nie poddaje się Nie poddawaj się, czasami w szemranym też kilka linków przemycisz, chociaż tutaj to wątpię, że to przejdzie... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escalar Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie... w dniu wczorajszym/dzisiaj... moje strony w domenach zagranicznych polecialy mocno w dół w google... czy ktoś wie coś może o jakichś zmianach w algorytmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Nie no, ale przeginasz pałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misi4sty Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 To przez Pingwina. Możesz sobie tutaj poczytać. Idealny katalog stron dla twojej witryny- dodaj swoją stronę bezpłatnie. Polecam serwisy o zdrowiu i urodzie: pieknojestwtobie.com oraz twojmedyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi