Finan Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Wie może ktoś do kogo to należy? Searchlabs, ich adres: searchlabs.pl, na stronie brak info o firmie. Oferują cuda na kiju, ale nie o to chodzi.Dostaję codziennie, a nawet kilka razy dziennie spam że zrobią mi kampanię Adwords, w mailu nie ma danych kto,na czyje zlecenie itp. wysyła. Jest tylko link do wypisania który nie działa. Ja rozumiem trzeba się reklamować, ale po 20 maili dziennie? Z tą samą ofertą?I jeszcze nie spełniając wymogów prawa? Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 SearchLab to firma SEO/SEM należąca do Agory. PS. E. Zmienili nazwę na Optimizers Sp. z o. o. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Popełniłem małą literówkę w tytule, chodzi o: Searchlabs. Ale to chyba to o czym piszesz @Szlafrock Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 To ta parówa jetmail.uk - niegdyś prowadził podobne spam kampanie z domeny .pl Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Searchlabs Zablokować. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Namiary na spamera masz w bazie firm zarejestrowanych na terenie UK https://beta.companieshouse.gov.uk/company/09389702/officers Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ciężko zablokować bo codziennie z innego IP i innego adresu, dziś np. z adresu: deep-space.pl wysyłają. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Z whois domeny ABONENT: firma:JetMail Ltdulica:Craven House, 40-44 Uxbridge Roadmiasto: W5 2BS Londonlokalizacja: GBtelefon: +48.608000000ostatnia modyfikacja: 2016.07.19 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ciężko zablokować bo codziennie z innego IP Sprawdź nagłówek wiadomości Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Utwórz filtry na podstawie zawartości słów kluczowych treści e-maila. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Nagłówek wiadomości nic też nie da, zmieniają co chwilę. W każdym razie dzięki @studioczystosci coś mi przypomniałeś i wiem już kogo opierzyć zdrowo.Ciekawe czy P.Justyna nie zmieniła nr telefonu do siebie? EDIT: Utwórz filtry na podstawie zawartości słów kluczowych treści e-maila. Panie Darku jak coś takiego zrobię to nie dostanę żadnego maila.Bo wysyłają wszystko co się da.Od pożyczek po viagrę, aż do g.....a owinięte w złoty papierek. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Finan i jak Ty wtedy dostaniesz najlepszą ofertę na niebieskie tableteczki? Jak masz do niej numer to dzwoń a jak będzie prawidłowy to zasyp ją smsami Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Mam nr telefonu do menadżerki, kiedyś robiłem test ich usług.Dawno już o tym zapomniałem, ale @studioczystosci mi przypomniał o sprawie. Jednym słowem wykorzystują w swojej bazie nawet adresy mail swoich klientów, a wypisać się z tego to problem. EDIT: Oczywiście bez zgody, właśnie przejrzałem tą umowę z nimi, nie ma ani słowa że mogą. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Botek Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Tutaj masz kontakt tel. oferia.pl/zlecenie/item1395852-zlece-pozyskiwanie-klientow-seo-adwords trzeci od góry nick: is Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.