stats1 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Moim zdaniem dość ciekawa promocja na hosting, wychodzi niecałe 15 zł za pierwszy rok konto BUSINESS CLOUD STARTER Jeśli mogę, to wstawiam swój link z PP: https://go.polecaj.home.pl/aff_c?offer_id=434&aff_id=13431 Jak nie to adres wiadomy, home.pl - mają teraz też inne promocje Link bez refa : https://home.pl/hosting#www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Moim zdaniem dość ciekawa promocja na hosting a po roku cię serdecznie oleją za samo przepłacanie u nich na domenach możesz mieć hosta o podobnych parametrach czyli drogo i bardzo źle a do tego brak dostępu do różnych podstawowych funkcji jak np normalny cron nie polecam, chyba że lubisz dziwne rozwiązania lub przepłacać Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stats1 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Chcę zobaczyć jak u nich hosting wygląda, podobnie wziąłem też na strefa.pl. Domen tam nie rejestruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 na nazwa pl masz jeszcze taniej promocje dla nowych userów a host chodzi o niebo lepiej jak na home, bo home ma to idiot cachowanie w locie co docelowo może wydłużyć reqrest do sekundy co prawda potem jest drogo ale spokojnie da się z nimi negocjować i ładnie ugrać, a nie wciskają kitu jak handlowcy z homa typu "dostaniesz pan rabat jak wykupisz pan ssl na wszystkie swoje domeny" ?? Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 @kayman, ale support w home.pl jest lepszy niż w nazwa pierwsza reakcja na zgłoszenia to nawet parę dni z wielce mówiącą informacją przekazano do realizacji. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 ale support w home.pl jest lepszy niż w nazwa jest szybszy faktycznie, a czy lepszy to nie powiem, potrafią np zapytać o hasło do ftp Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 ale support w home.pl jest lepszy niż w nazwa Niekoniecznie, tylko najlepiej dzwonić do BOK. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 @Finan, może masz rację dzwonić nie dzwoniłem. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ja w nazwa mam kilka rzeczy.Nigdy nie pisałem na BOK, a zawsze dzwoniłem i nie mogę narzekać.Oczywiście zanim się dodzwonisz posłuchasz muzyki z 10 minut, ale jak już konsultant odbierze nigdy nie miałem problemu z czymkolwiek. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_goldweb Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 w home.pl chyba najlepiej kontaktować się przez ich chat ale tę opcję posiadają tylko produkty premium Strony Internetowe Stargard | Tworzenie stron internetowych Stargard | Strony internetowe Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Takie promocje w home.pl i az.pl są praktycznie non stop przez cały rok. Czasem tam z 2 tyg. przerwy jest i zaraz promo wraca pod inną nazwą Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 w home.pl chyba najlepiej kontaktować W home najlepiej kontaktować się telefonicznie o każdej porze. Nie ma ztym problemu. Co mnie ostatnio zdziwiło przyznali się do błędów od nich zależnych. Od 10 lat mam tam kilka serwerów i ogólnie nie narzekam. Stabilna firma z dobrym supportem. Dla stałych klientów mają często jakieś bonusy. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Cóż, ostatnio była promo, że hosting za darmo do końca roku, ale potem chyba 300zł/rok, więc raczej drogo Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Kiedyś dawno temu korzystałem z home i co mogę napisać: Poziom obsługi ok, ale drogo jak cholera. Mogę polecić teraz np: @swits.pl korzystam od pewnego czasu i raczej problemów nie ma. Kontakt też bardzo ok, co jest bardzo ważne w przypadku pilnych spraw. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 8 godzin temu, Finan napisał: np: @swits.pl korzystam od pewnego czasu i raczej problemów nie ma. Raczej i od pewnego czasu. Korzystam z usług home od bodaj 17 lat i problemy mogę policzyć na palcach jednej ręki. Bardzo dobry kontakt i szybka reakcja. Zresztą, wszystko zależy od tego jakie masz wymagania i jakie strony hostujesz. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.