jimmi Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 No to doczekaliśmy się Pingwina w czasie rzeczywistym, jeden plus będzie szybciej widać reakcję na zmiany oficjalny wpis na blogu oczywiście bez aktywnego linka https://webmasters.googleblog.com/2016/09/penguin-is-now-part-of-our-core.html?m=1 Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Teraz seoblogerzy będą mieli co pisać. PR jednak jeszcze istnieje. To dla niedowiarków. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 UP a jak tam Twoje bajki z mchu i paproci? Pół roku temu pisałeś, że działa w czasie rzeczywistym "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 @up przecież pr google zawsze ściemnia i pisze zwykle długo po fakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Dalej tak piszę. Jesteś takim wielkim spamerem a blogi google czytasz? Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 @up SzlafRock jesteś zaje...sty gość już tyle razy sam sobie zaprzeczyłeś ale dzisiaj zrozumiałem dlaczego to robisz - google podstawia ci ukryte treści jesteś po prostu królikiem doświadczalnym omijaj google z daleka to twoja psycha się wyleczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Cyber, logiki w Twoim wpisie nie ma za grosz ale czegóż to oczekiwać... Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriarty Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Mi się wydaje, że może jednak nie będzie działał w czasie rzeczywistym, oni lubią siać dezinformację, a RT Pingwin to jednak spore koszty, może to zwyczajny update algorytmu, a wcześniej testowali jakieś pierdoły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 może w czasie rzeczywistym to przesada, ale weterani seowania pamiętają jak się czekało na aktualizację wyników... wszystko co się jednego dnia zrobiło było widoczne w zmianach pozycji tego samego lub następnego dnia. Może to być nawet pewnie ułatwienie Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Kiedyś robiłem testy indeksacji i rekord to była minuta nie będzie działał w czasie rzeczywistym Nie ma na świecie takiej mocy obliczeniowej aby przy tak dużej ilości zgromadzonych danych obliczenia i przełożenie tego na wyniki były w czasie rzeczywistym . Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Real time = cześciej LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Real time = cześciej No właśnie a nasi pożal się boże seło tłumacze podniecają się tym "czasem rzeczywistym" jak szesnastolatek cyckami koleżanek mamusi ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagdaW Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 W czasie rzeczywistym - a co to, komputer kwantowy wielkości boiska piłkarskiego zaposiedli? Tak czy siak, to "częściej" cieszy - nie będzie trzeba czekać tyle - no i Disavow...szybciej będzie można wyjść z potencjalnego filtra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 U Was też nadal miesza? https://serp.watch/ Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Real time = cześciej Ja bym się pokusił o stwierdzenie "najczęściej jak to możliwe" w zależności od wolnych zasobów będzie to się działo z różną częstotliwością Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.