Skocz do zawartości

Skąd najlepiej nauczyć się robić audyt SEO?

Aox

Rekomendowane odpowiedzi

Kursy i szkolenia to dość ślizgi temat. Czytanie, obserwacje, próby na własnych stronach + sporo cierpliwości przyniesie Ci raczej więcej pożytku.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Do oceny serwisów pod względem SEO potrzebna jest zaawansowana wiedza i doświadczenie .  Wiedzę za kilka lat może nabędziesz na szkoleniach + następne kilka lat na zebranie doświadczenia.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj. Sporo o audytach jest na internecie, Lexy też nie miała wszystkiego w swoim szkoleniu (choć jak na start - moim zdaniem bardzo zacna sprawa). Przeglądaj blogi i portale, sporo jest tego w necie. Zgred jakiś czas temu dość fajnie pisał na ten temat na przykład. A potem, jak powiedzieli to przedmówcy - hartowanie doświadczenia w ogniu praktyki.

Jeśli chodzi o moje materiały, to przede wszystkim są dość stare i dlatego wstrzymałam ich sprzedaż. Aczkolwiek ostatnio po kilku prośbach na krótki okres włączyłam możliwość zamówienia - https://www.lexy.com.pl/blog/zarabiaj-na-audytach-seoW tej chwili obowiązuje cena o 50% niższa, czyli 150 zł, chociaż nie zmieniałam ceny widocznej w ofercie. Mogę jeszcze przez kilka dni nie wyłączać z powrotem sprzedaży, bo w zasadzie jak będzie aktualizacja, to otrzymają ją wszystkie osoby zapisane na to szkolenie. Najważniejsze to mieć podstawę do pracy, czyli wszystkie tabele, bo to zawsze zajmuje najwięcej czasu. 

• Kurs SEO wideo — poziom: dla początkujących; premiera: 8 września 2025 r.

Możecie coś polecić ? 

Zainwestuj 2-5 tyś zł, zleć kilka audytów. Przeanalizuj otrzymane informacje.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Sorry, że odgrzebie temat ale sam dla siebie teraz chciałem zrobić audyt i skorzystałem z kilku narzędzi online. Powiem szczerze mam teraz niezły zamęt ponieważ używając kilku narzędzie dostaję często całkiem różne sugestie. Często sprzeczne. A jedno narzędzie potrafi wyświetlić stronę i jej tytuł a poniżej wywala, że brak tytułu w tagu title (oczywiście tytuł tam jest). 

Możecie polecić coś online co Waszym zdaniem daje najbardziej sensowne sugestie? 

https://netteria.net - tworzenie stron www, aplikacji web, projektowanie, programowanie Windows, usługi IT
Profesjonalne Wsparcie Techniczne PrestaShop | PrestaExpert

Prawda... narzędzia online sprawdzą Ci, np. czy masz na stronie h1, ale nie podpowiedzą, co powinieneś w nich umieścić 

Bardziej mi chodziło o to, że wg tych narzędzi ten cały "audyt" to zrobienie nagłówków, meta opisy i jakieś pierdoły z pagespeed insight typu: przyspiesz swoją stronę co i tak guzik daje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności