Eksportowanie tekstu całej strony do Worda
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By mateusz_js
Witajcie, czy używacie jakiegokolwiek oprogramowania do zarządzania zleceniami? Ja póki co prowadzę wszystko w Excelu, ale jest to średnio wygodne. Chodzi mi o oprogramowanie, gdzie można wpisać zlecenie, dołączyć napisany tekst, gdzie łatwo można sprawdzić, czy konkretne zlecenie zostało przez klienta opłacone, jaka ilość znaków jest w konkretnym tekście. Szukając w sieci znalazłem jedynie oprogramowanie dla tłumaczy, które poniekąd spełnia te funkcje.
-
By gitara23x
Nie umiem zainstalować strony w Linkme wszystko robiłem według instrukcji i nic zmieniłem atrybuty tylko pliki tekstowe chmod na 666 i wykasowałem readme plik i dodałem kod php na głowną stronę i na podstrony i jakiś błąd jest
-
By OceanFire
OLX Scraper Wygląd programu (klik)
Pobieraj numery telefonów, twórz statystyki i badaj konkurencję.
Program do scrapingu/pobierania danych z popularnej strony OLX.pl
Oprogramowanie umożliwia scraping takich danych jak:
Imię Adres zamieszkania Numer telefonu CID Aukcji ID Aukcji Link do aukcji (przydatny przy obsłudze R, budowaniu hurtowni danych itd.).
Przyjazny dla użytkownika, okienkowy i w pełni funkcjonalny program do działań marketingowych.
Uwaga! Jako autor oprogramowania nie biorę odpowiedzialności za jego nieprawidłowe wykorzystanie.
Kontakt :
GG: 8186178
@: krystianmagdziarz(wiadomo)gmail.com
Cena : 125 zł
Sposób zapłaty za przedmiot :
- PayPal,
- Przelew bankowy,
- BTC.
-
By Damian Wojakowski
Witam serdecznie wszystkich użytkowników PiO,
Przybywam tutaj w celu tworzenia i rozwijania oprogramowania ułatwiającego pracę pozycjonerom (od razu zapraszam do współpracy - możesz mieć wpływ na rozwój każdej aplikacji, każda uwaga będzie dla mnie ważna).
Z zawodu jestem programistą (w przeszłości prowadziłem także firmę zajmującą się tworzeniem stron i serwisów www), także będzie się działo - dużo i na poważnie.
Pierwszy raz z pozycjonowaniem zetknąłem się w 2012 roku, wtedy to samemu zaczynałem praktyki i edukację w tym kierunku, także ten temat nie jest mi zupełnie obcy.
Od dwóch lat zastanawiałem się w co zainwestować swoje siły - także mój pobyt tutaj będzie poważną inwestycją mojego czasu i energii. Nie myśl więc, że jestem tutaj bo mi wczoraj coś do głowy wpadło i dostałem słomianego zapału na aplikację SEO. Nic z tych rzeczy, mój pobyt tutaj to świadoma i przemyślana decyzja.
Co będę tutaj robił? Oczywiście tworzył oprogramowanie. Stawiam na:
- użyteczność,
- znaczne ułatwienie pracy,
- maksymalną prostotę,
- automatyzację powtarzających się prac.
- powiew nowoczesności (nie wiem czemu ale patrząc na niektóre skrypty SEO mam wrażenie jakby czas zatrzymał się w latach '90-tych)
Jaki jest plan na najbliższe miesiące? Aktualnie pracuję nad pewnym dziełem (niech to na razie będzie mój sekret), niedługo na forum pojawi się pierwsza wersja (beta) aplikacji - w ciągu jednego do dwóch miesięcy.
Mój plan to tworzenie darmowego i użytecznego oprogramowania oraz płatnych usług (nie będę tutaj udawał Matki Teresy i kłamał, że absolutnie nie planuję żadnych odpłatnych usług - oczywiście planuję także tworzyć profesjonalne i odpłatne oprogramowanie). Na liście mam kilka aplikacji do stworzenia, na pewno będzie ciekawie!
A teraz zgodnie z powiedzeniem: "Po owocach ich poznacie", zamykam się i zabieram do dalszej pracy. Wkrótce się odezwę.
PS Technologie w których się obracam to PHP, JavaScript, Java i Python - pisze o tym abyś wiedział czego się spodziewać (głównie wykorzystam PHP, JaveScript i Javę).
-
By ArTh00r
Witam serdecznie,
chciałbym się was zapytać jakich aplikacji używacie jeśli chodzi o android?
Nigdy nie miałem z tym styczności i zastanawiam się co warto mieć, a co sobie odpuścić lub co mogłoby mi się przydać...
Zapraszam do dyskusji i wymiany zdań odnośnie aplikacji lub innych nowinek związanych ze smartfonami.
Pozdrawiam
Artur
-
Recommended Posts