Skocz do zawartości

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie system ma bardzo słabą skuteczność, dzisiaj wszystkie zasoby zostaną podmienione i skuteczność indeksowania powinna wrócić do normy.

Linki z ostatnich dwóch tygodni zostaną ponownie przetworzone.

Ok. Udało się postawić na nowo cały system indeksowania. Linki zostały skierowane do ponownej indeksacji. Zanim machina się rozpędzi pewnie minie kilka dni ? 

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Do Adddurl wczoraj wrzuciłem strony i dziś mam zindeksowane - z Adddurl strony pokazują się w indeksie po około 24 godzinach, po dacie cache widać że strona jest indeksowana po około 20 minutach. Z tego co widzę to Google nie chce wszystkiego łykać.

Warszawa powinna wejść ;) Sprawdzałem przed momentem. Odpisałem na PW. Ogólnie addurl.i4a.pl jest skuteczniejsze i szybsze (do 24 godzin zwykle jest adres w serpach widoczny, a zindeksowany do 30 minut od dodania). A indeksowanie.i4a.pl potrzebuje kilka dobrych dni.

A tak na serio sam jestem ciekaw czy indeksowanie ruszy. Ogólnie widzę nawet w Search Console jakieś dziwne problemy z indeksowaniem (ze zgłaszaniem url do indeksu).

Mam dla wielu podstron indeks z .... grudnia 2020 ?  i ni kuta nie idzie tego wymusić. Wszystko stoi jak złe :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Jeśli Ci bardzo zależy to zrób taki test:

1. Dodajesz noarchive do head:

<meta name="robots" content="noarchive">

2. Indeksujesz przez GSC lub inaczej aż kopia zniknie.

3. Usuwasz noarchive.

4. Indeksujesz ponownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności