filezilla vs total commander
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Barcelona
Witam, jestem tutaj nowy więc Witam wszystkich!
Podejrzewam, że temat już pojawił się na tym forum jednak opcja "Szukaj" nie dała mi odpowiednich wyników. Mam pytanie odnośnie organizowania Kategorii w Wordpressie. Strona którą projektuje będzie wspierała kilka tytułów, seria która jest publikowana co 2 - 3 lata i przy każdej publikacji będzie tworzona nowa kategoria na stronie. Każdy tytuł podzieliłbym na podkategorie:
- Tytuł 1
-- Informacje
-- Poradniki
-- Statystyki
- Tytuł 2
-- Informacje
-- Poradniki
-- Statystyki
Pytanie czy to dobre rozwiązanie. Nie wiem czy lepiej zrobić tylko jedną kategorie "Tytuł 1" i każdy wpis odpowiednio Tagować "Informacje", "Poradniki" itd. Wiem, że dużo ludzi nie widzi sensu w korzystaniu tagów jednak w tym przypadku wydaje mi się to dość praktyczne. Jedyny problem jaki widzę to wyświetlanie strony z wpisami z kategorii "Tytuł 1" i z tagiem "Informacje". Nie wiem tylko jak to odbije się na SEO, nie wiem w którą stronę iść. Głowie się nad tym od kilku dni i nie doszedłem do żadnego rozsądnego pomysłu.
Liczę na konstruktywną dyskusję!
Pozdrawiam
-
By CzyIstnieje.pl
Zastanawialiście się kiedyś czy wasz nick, marka lub produkt widnieją na jakimś social media? Jeżeli tak, to od dzisiaj możecie sprawdzić to na ponad 50 portalach społecznościowych.
Jak? Wystarczy wpisać nazwę na naszej stronie, a system przeszuka serwisy i powie nam gdzie pod daną nazwą istnieje konto.
Jeżeli brakuje jakiegoś serwisu zapraszamy do kontaktu na email podany na stronie.
Zapraszamy na
CzyIstnieje.pl
-
By kinket123
Witam,
używając wtyczki do WP by Yoast do optymalizacji, w miejscu na główne słowo kluczowe wpisałem "[..] cały" w analizie strony wyświetliło mi się, że jest to zakazany zwrot, oznacza to, że jeśli będę używał tego zakazanego zwrotu to dostanę filtra od google?
Pozdrawiam
-
Recommended Posts