wojtekk Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jeżeli niefortunnie wykupiliśmy hosting, a na naszym IP znajdują się również serwisy z pogranicza Viagry czy hazardu, może nas dopaść filtr za złe sąsiedztwo. Pokaż w wytycznych G, że w/w tematy lub branże są w jakiś sposób negatywnie postrzegane Tu nie chodzi o samą viagrę tylko bardziej o sposób linkowania takich stron. Spotkałem się z uwaleniem całego ip przy pewnych technikach linkowania. Artykuł jest dla niektórych skomplikowany ci co wiedzą w temacie, wypowiedzieli się w komentarzach, wiec nie jest tak źle z poziomem wiedzy Poziom wiedzy weryfikują serpy - to one a nie fachowe fora, blogi czy eksperci z magiczną różdżką są wyznacznikiem wiedzy i umiejętności pozycjonera. dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamoczy Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Świetny tytuł (: Dlaczego poprzednie rewelacje zostały skasowane ze strony?: https://web.archive.org/web/20140805142827/https://www.seoparty.net/news/artykuly/zarabiaj_na_pozycjonowaniu_nie_pozycjonujac_stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Najlepsiejsze jest to, że coś może być zarówno faktem i mitem.. ot małomiasteczkowa logika.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Niczym super pozycja lub kot Schrödingera jednocześnie żywy i martwy HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Przerywamy spekulacje, obalamy mity, potwierdzamy SEO fakty. Znowu się Koledze na żarty wzięło... eM Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 No co wy kurde tacy płytcy jesteście... Przecież za 2 tygodnie kolejny cykl golenia baranków Trzeba "aktualną" wiedzą zabłysnąć. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksocial Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Przynajmniej coś się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ale gdzie zniknął sam autor tematu czyżby pan Tomasz "Obi Wan Xanobi" przeszedł na ciemną stronę mocy HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Sugerujesz, że stara się o awans na TC? nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Myślę, że coby xann nie napisał to i tak go zbesztacie Stwierdzeń trafnych jest sporo więc nie wiem o co zamieszanie. Sprostujcie co chcecie, ale wg mnie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Co jednemu wydaje się dobre, dla drugiego w seo nie ma znaczenia. Często to niema znaczenia bo coś robi źle i kółko się zamyka. O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nic dziwnego, że taka jazda. Przecież to forum ekspertów. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Czy jak byś potrzebował fachowca do wykonania jakiejś namacalnej usługi (np. w budowlance) to weźmiesz takiego który może pokazać swoje wcześniejsze prace, czy takiego który dużo opowiada "pan się nie boi będzie pan zadowolony"? Nie "blogaski" i pisanie bajek świadczą o wiedzy, lecz w tym przypadku konkretne pozycję na konkretne frazy (i bynajmniej nie frazy typu "leczenie żylaków odbytu") "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ale tu na forum większość, by nie napisać 99%, a w tym temacie nawet 100% udzielających się, wypowiada się przecież nie pokazując pozycji na konkretne frazy - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 "leczenie żylaków odbytu" I tu się mylisz ostatnio ostro reklamują w TV leki na te żylaki więc może się zgłosić jakaś duża firma. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Stwierdzeń trafnych jest sporo więc nie wiem o co zamieszanie.Przepraszam, ale JAKIE zamieszanie ? Watek o raptem [2] giej podstronie w temacie stricte o pozycjonowania czyli newralgicznym jest daleki od "zamieszania" D HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.