komza_seo_copywriting Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Muszę przyznać, że poszło to szybko. Pieniądze jeszcze przed weekendem trafiły na konto. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodContent.pl Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) @komza_seo_copywriting, nasze tempo wypłacania środków to tylko jeden z wielu atutów - nieskromnie mówiąc Z poważaniem, Bartłomiej Tokarski Zespół GoodContent.pl Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez GoodContent.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Wczoraj pisałem przez panel do was i nie otrzymałem wiadomości. Czy działa wam formularz kontaktowy czy nie? Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodContent.pl Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Panie Tomaszu, Właśnie odpisałem na Pańskie zapytanie - bardzo przepraszam za długi czas oczekiwania Z poważaniem, Bartłomiej Tokarski Zespół GoodContent.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisa28 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Czy tylko ja mam problem z platformą? Nie widać listy zleceń, przesłanych tekstów próbnych, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodContent.pl Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 @lisa28, faktycznie mieliśmy problem z bazą danych - teraz już wszystko jest w porządku Z poważaniem, Bartłomiej Tokarski Zespół GoodContent.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluskaKRK Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam Napisałam kilka dni temu tekst - dzisiaj klient zrezygnował ze zlecenia i tekst został automatycznie odrzucony;/ Myślałam, że taka opcja została już zlikwidowana. To niestety trochę niesprawiedliwe w stosunku do copywriterów, którzy poświęcają czas na pisanie, a później klient się po prostu rozmyśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodContent.pl Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dzień dobry, @kluskaKRK, bardzo przepraszam za zamieszanie - przypadkowo funkcja ta została z powrotem włączona przy ostatniej aktualizacji. Teraz znowu zablokowaliśmy tę możliwość Z poważaniem, Bartłomiej Tokarski Zespół GoodContent.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluskaKRK Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Czy na stronie jest jakiś problem? Dzisiejsze wszystkie teksty wiszą mi na statusie "w trakcie sprawdzania". Poza tym nie są z automatu akceptowane teksty powyżej tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodContent.pl Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Dzień dobry, @kluskaKRK, faktycznie, wczoraj zaciął się system sprawdzania unikalności, ale po kilkudziesięciu minutach wszystko było już w porządku. O których konkretnie zleceniach Pani mówi? Prosiłbym o maila w tej sprawie. Z poważaniem, Bartłomiej Tokarski Zespół GoodContent.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienka Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Czy w liście leceń można dodać opcję odhaczania żeby nie pokazywało zleceń, w których zostało 0 tekstów? Kiedy sortuje się np po kwocie za 1000zzs to często na samej górze są te z zerami, utrudnia to szybkie wybieranie zleceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodContent.pl Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Dzień dobry, @bagienka - faktycznie, jest to uciążliwe. Dodaliśmy taką funkcjonalność na listę rzeczy do zrobienia - wprowadzimy to przy najbliższej aktualizacji Z poważaniem, Bartłomiej Tokarski Zespół GoodContent.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienka Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Świetnie, dziękuję Przy okazji jeszcze jedna sprawa - system właśnie odrzucił mi jeden tekst jako nieunikalny, napisałam już na kontakt w tej sprawie. Proszę wziąć pod uwagę, że teksty na tematy podatkowe lub prawnicze albo np prawa pracy mogą zawierać cytaty z interpretacji, przytoczone w pełnym brzmieniu przepisy ustaw itd. Moim zdaniem jest to jak najbardziej prawidłowe, nie będziemy przecież parafrazować tekstu ustaw. Co w takiej sytuacji? Każdy taki tekst będzie wymagał dodatkowych wyjaśnień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienka Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 I jeszcze jedno, przepraszam, że tak post pod postem ale nie widzę możliwości edycji. Napisaliście Państwo kilka miesięcy temu, że ograniczenie do jednego przelewu na miesiąc powstało z tego powodu, żeby nie generować opóźnień w płatnościach i dodatkowych kosztów z tym związanych. A gdyby tak wprowadzić opcję dwóch przelewów na miesiąc, przy czym pierwszy tak jak do tej pory, a drugi z jakąś drobną opłatą rzędu 2 zł, która rekompensowałaby serwisowi te koszty wykonywania przelewów, o jakich mowa? Jeśli komuś się spieszy do wypłat, to machnie ręką na te 2 zł, będzie można zlecać wypłaty co dwa tygodnie i przypuszczam, że wiele osób by z tej opcji skorzystało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodContent.pl Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dzień dobry, @bagienka - co do tekstów zawierających np. przepisy prawne, zostaną one zawsze oznaczone jako nieunikalne. W takim wypadku niestety jedyną możliwością jest odwołanie się, a my przekażemy tekst zleceniodawcy. Jeśli chodzi o opłatę za dodatkowy przelew, musiałaby ona wynosić nie 2, a 15 złotych. Taki właśnie koszt ponosimy, jeśli chodzi o skonstruowanie przez nasze biuro księgowe umowy o dzieło. Co Pani sądzi o takiej opłacie? Z poważaniem, Bartłomiej Tokarski Zespół GoodContent.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi