Skocz do zawartości

Nieśmiertelność od Google. Czy w przyszłości będziemy żyć 500 lat?

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Firma z Mountain View co jakiś czas serwuje nowe koncepcje wynalazków, które wykraczają poza ramy naszego świata.

Za to w ramach "naszego śwista" oferuje, coraz gorsze wyniki w SERP'ach :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

IDDQD

Hmm, a co to takiego :hmmm:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@up to były piękne czasy :) do tego jeszcze IDKFA i można było grać 3 dni bez wychodzenia z domu :D aż się łezka kręci w oku ;)

szkoda, że se ne vrati :(

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@ oka bez czitowania to się w sieci tygodniami grało.. :)

pamiętam jak kiedyś rodzice znajomego pojechali "do rajchu" w odwiedziny do ciotki - przez 2 tygodnie z 10 chłopa napierdzielało dooma bez wytchnienia ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

A ja pamiętam jak jeszcze na amidze 500 udało mi się uruchomić Cytadelę. Buda poszła się wtedy paść.

Pamiętam spory Atari 800XL vs Commodore 64. Ci pierwsi marzyli o Atari ST, drudzy o Amidze - ja o ST ;)

Próbuję "złapać lokalizację czasową". To poniżej to chyba przed Doom jeszcze ? Kto wtedy grał ze mną ? Łapka w górę !

Ps. pamiętam jak zrobiłem dżojstik z kija od miotły i puszki po Ince, 3 dni zabawy i 2 tygi Atarii w serwisie (jakieś zwarcie) :D

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

hehe ależ się na wspominki zebrało ;) Zanim był Doom to był Wolfenstein ;) i tam były 3 magiczne klawisze MLI :)

a jak Atari to jakiś czas temu widziałem gdzieś, że robią wznowienie Karateki :) W tamtych czasach całą kasetę to zajmowało, ale grywalność (dla tych starszych pewnie nieobce będzie określenie "miodność" ;) ) była konkretna. O "Agencie USA" nawet nie wspominam :)

Powiedzmy sobie szczerze, młodzież dzisiaj ma o wiele większe wymagania. Nam do godzin zabawy wystarczył pong (z dwoma "dżojstkiami" w postaci pokręteł) podłączany do rubina.

o zabawach np. w podchody czy "wyścig pokoju" na podwórku czy kopaniu całymi dniami w piłkę nie wspominając... dziś siedzą w chatach klikając bezmyślnie w smartfony i pisząc bzdury na facebookach i innych idiotyzmach. Co oni będą wspomniać? Jakich znajomych "od zawsze" mieć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności