Ptaq Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dla mnie to captche powinni przepisywać więźniowie i np. od ich skuteczności powinno zależeć czy ich racja żywnościowa dzienna będzie 2-3zł (byle do przeżycia) czy np. 15-20zł - takie "premium" za dobre przepisywanie https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Parlament się zgodzi, pewnie prawie nikt nie będzie wiedział co to captcha. Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 jaka skuteczność? Da się to jakoś podłączyć pod xrummera, scrapebox-a , zennopostera? Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tak da się podłączyć tam API takie same jak w Antigate czy DBC wystarczy tylko zmienień adres strony. Skutecznosc porównywalna do reszty. Tak na prawdy mam API od nich od grudnia. Testowałem z GSA i Xneolinksem mi pasuje. Do xR nie podłączałem ale widzę na stronie ich logo rumaka, więc na pewno na forum botmastera musi być opisane jak podłączyć. Co do SB v2.0 na razie niema podłączenia żadnego OCR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 wie ktoś czy GSA daje reklamacje ? Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Właśnie dostałem na FB 5 kodów doładowujących po 5 zł co daje ok 1500 captcha każdy kod 1 osoba- 1kod Wyśle ten kod do pierwszych 5 osób na PW, które w tym temacie wyraża taką chęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Z chęcią przygarnę kod na próbę. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ja też poproszę, jeśli można Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioczystosci Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Proszę o kod na przetestowanie jeśli jest taka możliwość. Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dla mnie to captche powinni przepisywać więźniowie (...) Internet w więzieniu? Skazani za darmo będą pracować byleby wieczorem pooglądać jakieś dupeczki w akcji Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dla mnie to captche powinni przepisywać więźniowie Ale tylko ci skazani za spam nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash4 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Chętnie przyjmę kod z góry tnx. Wydajny hosting z rabatem 20% - wybierz swój pakiet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Zwróćcie uwagę na ilość rozwiązanych captch. licząc złotówkę zysku dla "Nich", to już mają 1377 zł . Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nie zaglądaj w cudzy portfel, nie licz cudzych pieniędzy, licz swoje Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Analityk Internetowy Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Czy dobrze zrozumiałem jeden z wcześniejszych postów? Mogę zintegrować ten system ze swoim serwisem, tak aby moi użytkownicy rozwiązując captchę "nabijali" mi punkty/pieniądze w systemie, uzyskując tym samym dostęp do usług w moim serwisie (np. rozwiązanie captchy przy rejestracji?). https://analitykinternetowy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.