blazejs Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Teoretycznie, to zgodnie z polskim prawem przy zawieraniu umowy na odleglosc mamy 10 dni na odstapienie od umowy bez podania przyczyny. Podobne rozwiazanie zapewne jest w kazdym kraju EU. Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Jeśli stronami są firmy nie ma tych 10 dni. Sent from my HTC U11 using Tapatalk Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikee Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Cóż, gapowe od czasu do czasu zdarza się zapłacić... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompasterz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Podpinam się. Gdzie? Skąd linki? I czy linki są jeszcze tak istotne jak kiedyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian56898 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Poszukaj w google jest peło list np profili w niektórych można dodać anchor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejs Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dodac to jedno, a zindeksowac to drugie. Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logiczne Zagadki Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Najlepszym rodzajem linków są wpisy gościnne na blogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompasterz Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 W dniu 20.11.2020 o 14:26, blazejs napisał: Teoretycznie, to zgodnie z polskim prawem przy zawieraniu umowy na odleglosc mamy 10 dni na odstapienie od umowy bez podania przyczyny. Podobne rozwiazanie zapewne jest w kazdym kraju EU. Mamy 14 dni na odstąpienie od umowy, gdy zamawiający/kupujący jest osobą prywatną, nie przedsiębiorcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolZ Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 W dniu 14.12.2020 o 18:45, Logiczne Zagadki napisał: Najlepszym rodzajem linków są wpisy gościnne na blogach Tylko, że tych blogów coraz mniej można znaleźć, bo wszyscy na social media przechodzą. Sam szukam czegoś o finansach i rachunkowości do strony www.hoconsulting.eu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 W dniu 10.03.2021 o 15:14, KarolZ napisał: Tylko, że tych blogów coraz mniej można znaleźć Jak masz "pinionszki" to znajdziesz ich dużo 1 Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farlicki Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Ja się chętnie wymienię bez "pinioszków" za adekwatne wpisy, ale bez kupy w serwisach w domenach na 2 lata, bez ruchu, na podstawowym szablonie WP i BL z automatu zakładającego profile. Swoją drogą dzisiaj coraz trudniej ocenić BL. Na starych domenach siłą rzeczy są jakieś dziwne link, cholera wie skąd. Zawsze się jakieś chińskie znaczki przykleją. Narzędzia do badania BL mają tyle wspólnego z wartościowaniem linków prze Google co piernik z wiatrakiem. Sorry za literówki - nie mogę edytować. Pozdrawiam Swidnica24 - Lokaty w Portalu o Świdnicy Portal dla kobiet Portal Biznesowy Inne niezaindeksowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk55 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Ok, podejmę wyzwanie i zamieszczę linki za "free", dysponuję niewielkim prywatnym zapleczem, mam 4 domeny w kategorii dom ogród donice ogrodowe, jest tam kilka artkułów bez linków wychodzących do wyboru poniżej, https://donice-meble.pl/ https://doniceduze.pl/ https://donice-meble.eu/ https://kwiaciarniabmflora.pl/ Można wybrać artykuł, który najlepiej odpowiada Linki proszę wysłać na adres: henryk5505@wp.pl Proszę zaprezentować bardziej szczegółowo swoją propozycję, może się dogadamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Przecież tam pies z kulawą nogą nie zagląda Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk55 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Masz wybór i nikt do niczego ci e nie zmusza. Tak jak wspomniałem domeny są młode. Z pewnością za rok, może dwa zmienisz zdanie, ale wtedy warunki już będą inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farlicki Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Same linki, czy wpisy gościnne też? Wchodzą w grę inne tematyki? Cytat Z pewnością za rok, może dwa zmienisz zdanie, ale wtedy warunki już będą inne Ja Ci tego życzę jak najbardziej. Sceptycyzm ludzi wynika z tego, że jak sobie przejrzysz forum, to dwóch lata często już nie ma domen. Ja mam też kilka swoich tylko, ale najstarsze sięgają 2007 roku. No i tak je trzymam, czasem dodam jakieś nowe linki. Pozdrawiam Swidnica24 - Lokaty w Portalu o Świdnicy Portal dla kobiet Portal Biznesowy Inne niezaindeksowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi