cyber Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wcale nie chodzi o to by nie dzielić się listami. Ktoś ma na liście twittera i nie chce się podzielić i myśli, że dzięki temu jego linki są mocniejsze i ukrył bloggera i goldenline przed całym światem.. Przed tobą jeszcze mnóstwo nauki - przede wszystkim zainteresuj się w jaki sposób działa google. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Genzyp Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Połowa tej listy powyżej jest bez żadnej wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANiedzielska Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dodawanie linków z anchorami w ogóle jest ostatnimi czasy wyjątkowo trudne. Oczywiście, jeśli chce się taki anchor dodać na porządnym serwisie czy forum, a nie spamerskich, które i tak za kilka miesięcy znikną, wymrą śmiercią naturalną, albo zostaną zarzucone tonami linków umniejszających wartość naszego. I pewnie dlatego mało kto dzieli się swoimi miejscówkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaGuz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jak się robi link w stopce? Wiem, że to może proste, ale ja dopiero zaczynam. Proszę o przykład. Widzę, że na tym forum koś tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 kliknij swój login>moje ustawienia>edytuj sygnaturke (ale chyba musisz mieć więcej postów żeby wstawić linka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saszestw Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Z SEO mam do czynienia od niespełna pół roku może. Oczywiście zaczęłam jak większość od katalogów..coś mi się w pozycjach ruszyło, ale szału nie było. Dopiero jak zaczęłam publikację własnych artykułów z anchor textem pojawiły się rezultaty. Widać jak Google przychylnym okiem patrzy na content:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hgw Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Byle tylko nie były to powielane w kółko te same artykuły, bo z czasem może się okazać że efekt jest odwrotny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saszestw Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Wiadomo, że powinny być "unikalne". Ale też warto moim zdaniem zadać sobie trochę trudu i napisać ciekawy tekst na podstawie informacji zebranych chociażby w internecie. Taki artykuł to też oprócz SEO, dobry PR (czytaj public relation not page rank ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adynet Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Też stoję przed tym problemem, to co mi przyszło do głowy to weszłem na majestic i zbadałem linki konkurencyjnych serwisów oraz takich o których wiem że dobrze są wypozyckjonowane. Potem lista do excela i obróbka. Na końcu po prostu wchodzenie po kolei i sprawdzanie gdzie się co da zrobić. Najlepsze rozwiązania dla freelancerów - księgowość online dodatkowo platforma dla biur rachunkowych a jak Ci się nic nie chce możesz skorzystać z biura rachunkowego online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolan Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Z tego co widzę, wbrew temu co się mówi serwisy linkowane z katalogów, nawet wyłącznie z katalogów trzymają się na topach. Trzeba tylko wiedzieć, z których katalogów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexxx Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jeżeli anhory, to nie exact mach. Im więcej ich dodałem, tym dalej mnie google wyrzuciło. Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) @rexxx Rozumiem, że odradzasz nam stosowanie anchorów exact "mach" w ogóle ? Edytowane 3 Marca 2015 przez Konik^Morski Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krugg Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 W EM jest dalej moc, nie tylko w anchorach ale i w nazwie domeny. zakładałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Widocznie dodałeś ze słabych miejscówek, anchory zawsze będą głównym czynnikiem rankingowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexxx Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Anhory umieszczałem na profilach, forach i darmowych blogach. Cały czas testuje i póki co wychodzi mi, że dzisiaj łatwo o kopa w du**ę od googla za to co jeszcze pół roku temu działało znakomicie. Póki co mam kilka exact anhorów na solidnych stronach i nie dodaje ich nigdzie więcej. Walę teraz brandowymi. P.S. pozycjonuje od zawsze ręcznie. Edytowane 3 Marca 2015 przez rexxx Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi