okazwłoka Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Właśnie wrzuciłem v1.4.7 - 30 III 2020 dodana galeria zdjęć (dodawanie z dysku, z pixabay, z url, możliwość masowego przenoszenia, usuwania) dodana możliwość łatwego wprowadzania atrybutów do obrazów (w edytorze wysiwyg) dodane automatyczne nazywanie przesyłanych plików (zdjęcia, ikony) poprawki w zakładce bazy artykułów poprawki przy wysyłaniu wpisów rozbudowanie systemu custom fields inne poprawki topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Chyba coś jest nie tak... u mnie cały czas mieli bazę: https://prnt.sc/rphxsf 1 Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tego się obawiałem, spore zmiany w bazie są i pewnie nie wszędzie sprzęga jak trzeba Jak możesz podeślij na mail dostęp do bazy (phpmyadmin), a jak nie ma takiej możliwości to otwórz: update.php?manual=1 - wtedy powinien wyskoczyć komunikat jakiś z błędem, to może nam podpowie co jest grane. I jak możesz z tym przejść na PW żeby tu nie zaciemniać. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Ok, udało się rozwiązać problem. Jeśli komuś nie przeszła aktualizacja, to teraz przejdzie topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Za niedługo będzie kilka poprawek, funkcji, dojdzie też obsługa Tumblr oraz CMS Pod Zaplecze. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Cześć, co masz na myśli pisząc "CMS Pod Zaplecze" ? Zamierzasz wprowadzić dedykowany cms do stawiania stron zapleczowych pod wpis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalmar Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Też chciałem dopytać o "CMS Pod Zaplecze" Czy będzie on działał na hostingu HTML - czyli bez bazy MySQL? Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Skalmar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekm Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 @kamilp7 @Skalmar znalazłem coś takiego https://okazwłoka.pl/index.php/2018/11/28/cmspodzaplecze-zamiast-wordpress-na-zapleczu-seo/ Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript) Mój prywatny monitor backlinków Najlepsze serwery Minecraft. A to kolejna lista zawierająca serwery Minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Na hostingu HTML nie będzie działał, bo musi być PHP. CMS pod zaplecze jest mocno rozwijany, ale już można go kupić na cmspodzaplecze.i4a.pl Za niedługo będzie film dokumentacja i spis funkcji. Możliwości cmsa będą spore. 2 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seowca Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 20 godzin temu, okazwłoka napisał: Na hostingu HTML nie będzie działał, bo musi być PHP. Czyli to taki generator stron statycznych? A trzeba będzie mieć WPIS do zarządzania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 To nie będą strony statyczne, to CMS z tym że oparty na bazie sqlite. Potrzebny jest hosting z php, ale nie jest potrzebne mysql które mocno obciąża serwery. Nie jest to zwykły CMS, bo takich jest mnóstwo. To CMS w którym bardzo łatwo można zrobić blog, ale nie tylko... bo np. dowolny katalog (katalog stron, katalog wizytówek nap, katalog produktów) dzięki zastosowaniu custom fields dla wpisów. Do CMSa nie potrzeba żadnego zewnętrznego panelu, bo ma on własny na wzór WP. Ma też plik xmlrpc.php obsługujący wybrane metody. WPis to opcja, na pewno mocno ułatwi zarządzanie takim zapleczem. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Kiedy planujesz kolejną aktualizację wpisu? Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jutro powinno być, ZROBIONE zostało: - dodana obsługa CMS Pod Zaplecze - dodana obsługa platformy Tumblr - dodana obsługa formatu postów - poprawiona zakładka edycji artykułów - dodane cachowanie pobieranych kategorii 2 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Jeszcze troszkę i będzie gotowe, w sumie WPis miałem wczoraj gotowy, ale jakoś nie miałem weny na przygotowanie aktualizatora Będzie wszystko to co pisałem wyżej oprócz jeszcze CMS Pod Zaplecze. Wprowadziłem w nim ostatnio sporo zmian, a w tym najważniejsze pluginy: kategorie, custom main page, custom fields, post format. Od teraz będzie można sobie ładnie dostosować wiele rzeczy w nim. Ale to myślę kwestia następnego tygodnia. 1 1 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Ok, aktualizacja jest dostępna v1.4.8 - 16 IV 2020 dodana obsługa platformy Tumblr dodana obsługa formatu postów poprawiona zakładka edycji artykułów dodane cachowanie pobieranych kategorii inne poprawki topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi