cyber Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 @UP UP Lubię mieć kontrolę nad wszystkim a szczególnie nad googlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jak myślicie czy mój pochwalny post nt. prolinka mógł przyczynić się do akcji googla wobec tego systemu? bardzo możliwe ale inaczej niż Ci się wydaje. 1. Pochwalny post 2. zwiększone zainteresowanie ze stron klientów - także takich nie umiejących się obsługiwac. 3. więcej ukaranych domen za nienaturalne linki 4. więcej zgłoszone do DT bo przecież "jak nie moje to można podpierd...". 5. chirurgiczne cięcie stron emitujących linki. 6. żałobny post. Po prostu google zrobiło za jednym strzałem to co i tak by nastąpiło ale w dłuższej perspektywie czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 @UP Mnie już nie chodzi o sam post tylko chcę sprawdzić czy pracownicy googla faktycznie monitorują ten serwis i podejmują adekwatne działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uczę się całe życie Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 A ty byś nie czytał jak byś miał możliwość. Tu masz wszystko za darmo i bez zbędnego wysiłku Apropo FB ktoś napisał że jeszcze 10 lat temu nie wyobrażał sobie że ludzie będa sobie sami zakładali akta, pisali co robią, załączali zdjęcia z wyjazdów i nie tylko to forum to takie darmowe akta dla googla Komuna była głupia. Wystarczyło dać ludziom FB i sami się inwigilują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 @up https://youtu.be/gTgXAb9X_Sw?t=50s BTW przy okazji , jak teraz podzielą gugla ( co pewnei było już przewidziane ... ) , może sie okazać że powstanie sieć firm które będą dysponowały danymi których szukaliśmy, moga np powstać nowe prywatne kliniki zdrowia, ubezpieczyciele etc , będą mogli tworzyć firmy które odpowiadają danym których potrzebujemy i szukaliśmy . stworzyli mózg który wie w jakim kierunku dążymy jako globalna sieć ludzi , moga wywróżyć dalsze kierunki poczynania naszej populacji . Poznali wszystkie sekrety naszych "pamiętników " co tam jakieś swle, chodzi o oszczędzanie prądu bo nie przerobią tego, wolą poświęcić dostępny czas na analize rzeczywistych danych Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Lexy i inni celebryci SEO nagle pewnego dnia zmienili się w piewców chwały i glorii Google! Chyba pomyliłeś osobę ;-) A z tym karaniem stron ze stopek - napiszcie, że robicie sobie jaja ;-) Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 sadzone Lexy . Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Fascynujące jest to że firmy opierają swój biznes li tylko albo w większości na jednym produkcie. Jedynie szkoda tych co nie zobaczą kasy z prolink ale biznes is biznes... Forum nadal jest dobrym źródłem wiedzy tylko sito musi być gęste to znajdzie się to i owo... Jajecznica też jest trendy ;-) Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Z jajecznic polecam "Marchwicę mózgu" - jajecznica z marchewką i cynamonem, nie wiem, czy trendy, ale jest ekstremalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Muszę spróbować, chociaż nie mogę sobie wyobrazić takiego połączenia smaków Do odważnych świat należy... celebryci SEO Zwyczajni oportuniści. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyxmaster Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jak wygląda aktualnie sytuacja z Seopliot ? Zastanawiam się nad wykupieniem linków w seopilot, ale jakoś się obawiam , ryzykować czy lepiej nie? Demotywatory Najlepsze Demotywatory Serwery Cs Sieć Serwerów Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxan_20 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 ryzykować czy lepiej nie? Do odważnych świat należy... A tak na poważnie, to nikt nie ma magicznej kuli, żeby przewidzieć co się stanie Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/ Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolan Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Mnie już nie chodzi o sam post tylko chcę sprawdzić czy pracownicy googla faktycznie monitorują ten serwis i podejmują adekwatne działania. Serwis sam się monitoruje zamieszczając kod google analytics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Z jajecznic polecam "Marchwicę mózgu" - jajecznica z marchewką i cynamonem, nie wiem, czy trendy, ale jest ekstremalna muszę spróbować, mój 2 letni syn bardzo lubi omleta z marchewką, jadłem, nawet niezłe udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jak myślicie czy mój pochwalny post nt. prolinka mógł przyczynić się do akcji googla wobec tego systemu? https://www.forum.optymalizacja.com/topic/110194-prolinkpl/?view=findpost&p=1351411Zapewne tak było, skrobnij teraz coś o wojnie na Ukrainie. Putin przeczyta i będzie koniec wojny. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.