mnil Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Powiem szczerze, nie chce mi się wierzyć, żeby YT przynosiło straty. Znaczyłoby to, że tego typu biznes internetowy jest niedochodowy - a to raczej nie jest prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Wszystko zależy od zachowania użytkowników, klikalności reklam, oglądalności filmów. Zależnie od tego jak się ma suwak między tymi 3 rzeczami. O ile w reklamy ludzie klikają w wyszukiwarce wciskania reklam video na siłę nikt nie lubi, szczególnie, że nie są tak dobrze dobrane jak reklama kontekstowa. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek55555 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Nic dziwnego to nie jest juz kiedyś czytałem ze dopłacają do yt ale to jak nie było w nim reklam ,,nie wiem jak teraz jest zresztą np ms dopłacał do każdego xboxa 360 ponad 100 $. Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 ms dopłacał do każdego xboxa 360 ponad 100 $. w sensie do czego? produkcja tego czegos u chinczyka to max 30$ Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek55555 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Produkcji https://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/2357,Microsoft-doplaca-do-Xboxa-360.aspx https://gry.onet.pl/wiadomosci/xbox-one-znamy-koszt-produkcji-konsoli-microsoftu/t5hbp https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=23166 https://www.gamestar.pl/news/85536/Microsoft.doplaca.do.Xboxa.360.html Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 dżizas.. to są dane z poprzedniej epoki.. w 2005 (9 lat temu) może i dopłacał.. bo opracowanie technologii kosztowało sporo.. ale dziś zarabiają na tym krocie, bo jak wyżej wspomniałem, produkują to już za wiele taniej - technologia się spłaciła i kasuje się tantiemy za używanie patentów. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek55555 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 dżizas.. to są dane z poprzedniej epoki.. w 2005 (9 lat temu) może i dopłacał.. bo opracowanie technologii kosztowało sporo.. ale dziś zarabiają na tym krocie, bo jak wyżej wspomniałem, produkują to już za wiele taniej - technologia się spłaciła i kasuje się tantiemy za używanie patentów. No ok:) przecież pisałem xboxa 360 a nie xboxa one a jak juz wspominasz o teraźniejszości to piszą, że nie wiele zarabiaj na nowym a tylko parenascie dolarów a to norma tak jak Sony na samej sprzedaży ps zarabia mało a prawdziwe zyski przynoszą gry i dlatego w tej branży dosyć mocno walczą z piractwem a wiem bo sam xboxy przerabiałem Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Prawdy o przychodach YT nigdy się nie dowiemy, surowe kalkulacje mówią, że jest średnio. Pytanie jakie mają koszty łącza - na pewno najlepsze na rynku ale niektórych kosztów się da pominąć. G to spółka giełdowa, i nie mogą sobie "kłamać" w tych oficjalnych raportach, bo to ma wpływ na kurs akcji, te wszystkie dane wynikają z dokumentów etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 G+ też powinni zamknąć bo się kupy nie trzyma. ... Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 g+ było dobrym pomysłem, realizacja jest trochę dziwna, tu zmienimy ikonkę, tu coś schrzanimy, tu naprawimy - nie ma takiej ciągłości w działaniach i chyba pomysłów na rozwój, po prostu musieli mieć coś, co mogłoby chociaż trochę ludzie od facebooka odciągnąć. Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.