Kung Fu SEO Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Przecież dostałem taka butelkę kurierem o czym wspomniał blake w pierwszym poście I ten trunek jest już dość znany w gronie seowcow kto zna blake osobiście Aaa, to jak tak, to tak. - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Na pewno nie rozróżnisz w nim wiele nut, ale jak dla mnie smakuje dębem, cukrem trzcinowym, i odrobiną karmelu. Prawdziwa Szkocka na pewno ma bardziej złożone smaki i zapachy. Ale jeśli porównywać te przysłowiowe trampki i to co Blake ma w lodowce, to to drugie jest stanowczo lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 że to jego samoróbki O Panie, chciałbym potrafić to zrobić. Ten kto to robi wylał już nie jeden hektolitr do kibla żeby dojść do tego smaku, zapachu i koloru a wszystko na naturalnej czystej wodzie, korze dębu i kilku ziółkom, których nie chciał zdradzić.... bez tych wszystkich chemii, które tak tutaj wychwalacie. Trochę mi rozjaśnił sprawę tego co leży u nas w sklepach na półkach, nawet na tych wyższych. I jeżeli na prawdę myślicie, że pijecie coś co leżało 12 lub 18 lat w jednorazowej dębowej beczce i daliście za to kwotę mniejszą niż 4 cyfrowa to gratuluję wam wiedzy. Z resztą tutaj co drugi jest seowcem, lekarzem, prawnikiem a jak się teraz okazuje degustatorem wykwintnych trunków. Jak by tak dalej ktoś chciał dywagować to odsyłam do artykułu w którym jest to mniej więcej opisane https://wealth.pl/serwis-informacyjny/id/195 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 bez tych wszystkich chemii, które tak tutaj wychwalacie Oj chyba coś pomyliłeś z proszkami do prania. Jakiej chemii? Jakieś jej przykłady poprosimy. - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Jakiej chemii? A Ty myślisz, że z czego bierze się smak w sikaczu za 40 pln z biedronki? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Czyli wg Ciebie z czego? - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 A wg Ciebie jeżeli coś co ma się robić 6 lat jest robione w miesiąc i ma mieć podobny smak to czego tam byś dodał? Słyszałeś o czymś takim jak aromaty spożywcze? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Słyszałeś o czymś takim jak aromaty spożywcze i koncentraty.. większość kolorowych napitków robi się z koncentratów.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-K Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Wybór padł na Glenfiddich, bo tylko ta z wyżej wymienianych była w Almie. Blake, Twój Jacek Daniels, to taki sam syf jak Teacher, Ballantines czy Grants, czyli nadal niska półka. Quas Primas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 A wg Ciebie jeżeli coś co ma się robić 6 lat jest robione w miesiąc i ma mieć podobny smak to czego tam byś dodał? Słyszałeś o czymś takim jak aromaty spożywcze? To w których z alkoholi wymienionych w tym wątku powstaje według Ciebie w miesiąc? (oprócz bimbru, który masz w lodówce) - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Szkoda czasu na dyskusję... jak będziesz miał minimalne pojęcie o tym co pijesz to możemy pogadać. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Kurde, nawet przy gorzale musicie się kłócić Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Blake, Twój Jacek Daniels, to taki sam syf jak Teacher, Ballantines czy Grants, czyli nadal niska półka. TK, a gdzie on jego polecał? Czytałeś o czym w ogóle dyskutujemy? I co on w tych butelkach ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 jak będziesz miał minimalne pojęcie o tym co pijesz to możemy pogadać. Gadasz niczym nie poparte bzdury, a gdy przychodzi do konkretów, przerzucasz piłeczkę na stronę adwersarza. To gówniarzeria w krótkich spodenkach. Istotnie dyskusja z Tobą nie ma sensu. Jesteś zwyczajnym dyletantem. - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Koledzy przystopujcie, zarówno Blake jaki Kung FU SEO, odpuście wycieczki osobiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.