intruder2600 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 @hyhy - to zawsze było banalnie proste do czasu aż stwierdzili, że tak nie może być i powstało disavow. Teraz zdobywanie linków, których nie mają w bazie prostym bym nie nazwał.@mario1973 - wiadomo - dla nich jesteś numerkiem w bazie danych z adnotacją *nie płaci haraczu. Taki "błąd" jest im również na korzyść. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 @intruder Polecam zapoznać się z tym pojęciem Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 @hyhy polecam czytać moją odpowiedź ze zrozumieniem - masz mnie za idiotę, który nie wie, że piszesz do mnie z ironią ? Nie wnosisz zbyt wiele do tego wątku, jak Ci się nie podobają moje wypowiedzi jest taka funkcja "ignoruj". Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 O dzięki, już dawno coś takiego chodziło mi po głowie po lekturze wszystkich twoich wypowiedzi Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjo Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 O dzięki, już dawno coś takiego chodziło mi po głowie po lekturze wszystkich twoich wypowiedzi Robisz frazy ciężko spamowane ? Wątpię. Także błagam Cię. Nie pisz już nic więcej co nie wnosi choć odrobiny do tematu. Intru: Potwierdzam, 301 zostały całkowicie wycięte na chwilę obecną w "ciekawszych branżach". Nowe nie wchodzą a domeny pod przekierowania nie wypływają nawet w top 100. Albo ostro przymrozili serpy na czas "apdejtów" albo znowu będzie trzeba czekać 1-3 miesiące aż odpuszczą sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Te frazy ustala algorytm, czasami się walnie i blokuje banalnie proste frazy. Znam takie, regionalki po 30k wyników, których nie odblokowali i to jest niepokojące. Mimo wszystko zawsze jest tak, że czegoś się nie da aż pojawi się ktoś, kto wbije w topy repliki, viagrę i inne cuda, zaglądasz mu w linki i już wiesz, że się da i jak to zorbić Ostatnio widziałem, że już hackują stare domeny i blastują jak wejdzie wrzucają swoje strony ale jakoś nie widzę robić coś takiego w pl na frazę "odchudzanie" Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjo Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Te frazy ustala algorytm, czasami się walnie i blokuje banalnie proste frazy. Znam takie, regionalki po 30k wyników, których nie odblokowali i to jest niepokojące. Mimo wszystko zawsze jest tak, że czegoś się nie da aż pojawi się ktoś, kto wbije w topy repliki, viagrę i inne cuda, zaglądasz mu w linki i już wiesz, że się da i jak to zorbić Ostatnio widziałem, że już hackują stare domeny i blastują jak wejdzie wrzucają swoje strony ale jakoś nie widzę robić coś takiego w pl na frazę "odchudzanie" Mi w PL o dziwo odchudzanie nie padło ale ciężki łomot w uk, it, es, hu, fr. Najbardziej mnie niepokoi rynek uk. Tam nic nie drgnęło od kilku dni. Ale jeśli nie nowe domeny to może jakieś starszaki. Poczekam zobaczymy. Na moje to jeszcze nie koniec mielenia a dopiero początek przynajmniej w PL. Widać to po site dla co.uk że wycięli i to ostro a u nas jakby delikatne "pierdnięcie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jakie fotki? Co się pojawiło w ich miejsce? e: No tak faktycznie. To nie mam pytań Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 w PL o dziwo odchudzanie nie padło ale ciężki łomot w uk, Najbardziej mnie niepokoi rynek uk. Tam nic nie drgnęło od kilku dni. jeszcze nie koniec mielenia a dopiero początek przynajmniej w PL. Widać to po site dla co.uk że wycięli i to ostro Przepraszam - czy cały czas piszesz o jednym kraju czy raz o Ukrainie raz o United Kingdom? Przyznam że interesuje mnie ten rynek (uk !!) i dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Przepraszam - czy cały czas piszesz o jednym kraju czy raz o Ukrainie raz o United Kingdom? Przyznam że interesuje mnie ten rynek (uk !!) i dlatego pytam. UK - United Kingdom, co.uk - google.co.uk, a UA - Ukraina, com.ua - google.com.ua "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioen Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Moim skromnym zdaniem wypowiedzi Intrudera są jednymi z nielicznych, które faktycznie potrafią pomóc. Co do obecnego stanu, linkowanie w moim przypadku NIC nie daje. Ani spadków, ani wzrostów. Linków trochę leci, jak na taką konkurencyjność i nadal nic. To mnie martwi i nikt nie wypowiedział się w stosunku do mojego pytania z innego tematu, czy również nie odnotowuje wzrostów po działaniach podczas "mielenia" google. Nie chodzi mi o wzrosty związane z trafieniem updatu w stronę. XPush - Powiadomienia Push, które angażują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 @ cinmar - DZIĘKI to teraz napisz o jakim kraju pisał @sgno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Dioen, dzięki Co do obecnego stanu, linkowanie w moim przypadku NIC nie daje. Ani spadków, ani wzrostów. Odpuść - zmień domenę, szkoda czasu. Mam takiego klienta 3x na 15-16 pozycji od ponad roku. Nic się nie działo, wkurzyłem się i walnąłem ponad 1k domen zaplecza - dalej 15-16 - update nie pomógł, nie zaszkodził. To nie jest jedyny przypadek takiego zamurowania, jaki znam. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Moim skromnym zdaniem wypowiedzi Intrudera są jednymi z nielicznych, które faktycznie potrafią pomóc. A moim skromnym zdaniem Intruder miota sie jak ryba w siatce nie mogac odnalezc sie w nowej rzeczywistosci, ktora trwa juz ca 2 lata hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Odnalazł się odkrywca nowej rzeczywistości. Zdradź nam jaka ona jest od tych 2 lat bo my tu przerabiamy nowszą od twojej. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.