Siciliano Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Śpią wszyscy? 1 Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Nie, pracują 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 No ja też pracuję i mam czas na moje ukochane PIO 1 Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 BTW PiO może trochę mulić testuję szybkość mielenia plików Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Jimmy nie rób nam tego!! Jak ja ze zmulonym pio będę żył? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 No ja też pracuję i mam czas na moje ukochane PIO Jedno drugiego jak najbardziej nie wyklucza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 BTW pisałem że może mulić, przez cały czas coś się dzieje ale osobiście nie widzę spowolnienia Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Póki co chodzi szybciej niż ja do roboty. E: jest 2:55 - czas iść spać. dobranoc, widzimy się za kilka h Edytowane 30 Listopada 2016 przez Siciliano Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 człowiek wstaje o 4tej, robi kawę i siada do pio... normalnie uzależnienie a w ogóle dzień dobry 2 Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 No cóż, po wielu latach poświęconych "słusznej sprawie" nadszedł czas, by odwiesić mundur na kołek. Wraz z nadejściem nowego roku zaczynam nowy etap swojego życia, który być może w znacznej części poświęcony będzie SEO. Jest niedziela, po godzinie 23 kilka minut zdążyło przepłynąć. To jednak nie ten czas jest ważny, ten który już minął - ważny jest ten, który na nas czeka za rogiem, z szyderczym uśmiechem. Nie dam się. Mam nadzieję, że będę miał teraz dużo czasu na przyjemności, na spotkania z Wami na różnych branżowych imprezach. A póki co.... 5 Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Ja własnie zasuwam na A4, ale beż szalenstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Wraz z nadejściem nowego roku zaczynam nowy etap swojego życia (...) Będzie dobrze, powodzenia! Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 @Siciliano, w sensie emeryturka po 15 latach? Swoją drogą, ostatnio, gdy słyszałem tę piosenkę.. dostałem mandat za prędkość z video radaru.. czyli jednak dogoniat Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 McMagik niestety nie emeryturka, trochę mi do niej zabrakło. Z drugiej strony może to i lepiej Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Skoro mówisz że lepiej że nie emerytura to tylko podziwiać nas ludzi pracy coraz mnie... w tym socjalistycznym kraju. Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi