adam01 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) W zasadzie to dzieńdobry polecam ciekawą nutę z rana do kawy ha ha ha https://www.youtube.com/watch?v=p_5yt5IX38I Edytowane 20 Lutego 2015 przez adam01 Korzystając z okazji chciałbym polecić kolonie dla dzieci szkoły windsurfingu w Dziwnówku która organizuje obozy sportowe dla młodzieży. Fajna rzecz dla rodziców chcących wysłać swoje dzieci na kolonie, ale takie żeby spędziły wakacje aktywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 W zasadzie to dzieńdobry polecam ciekawą nutę z rana do kawy ha ha ha https://www.youtube.com/watch?v=p_5yt5IX38I Bry, to raczej taki usypiacz )))) Miłego piątkowego.... a jutro już weekend ! Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjaCamel Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Hej Hej Hej , nie ma to jak oglądać NBA nad ranem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Hej Hej Hej , nie ma to jak oglądać NBA nad ranem ja wstałem, żeby w piecu napalić, a skoro wstałem, to kawa i do pracy )) miłej soboty dla wszystkich 1 Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ja wstałem żeby pobiegać a przy okazji rozpaliłem w kominku. Praca troszkę później 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 A ja nie śpię bo właśnie z roboty wróciłem Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam z rana Na ogrodzie biało... szron pokrył całą roślinność, łąweczki, kamienie... całość w półmroku oświetlona pomarańczowym światłem odległej latarni ulicznej, taki kosmiczny trochę widok... Cyferblat pokazuje piątkę... ale niestety poniżej zera... cisza, wariaci na ścigaczach już dawno poszli spać, słychać tylko trzask palącego się drewna w kominku, niebieska poświata z laptopa i błyszczące oczy zaspanego jeszcze psiaka spoglądające z drugiego końca salonu... Czuję, że za chwilę sielanka zostanie przerwana, czas na spacer w mroźny poranek Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 @M0drzew Ty tu precla na forum piszesz? Lecę wybiegać się w górach W końcu.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 @M0drzew Ty tu precla na forum piszesz? Lecę wybiegać się w górach W końcu.. Nie ... precle piszę gdzie indziej (wyżywam się na oszustach sklepowych) )) Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nie śpię bo trzymam kredens 1 Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nie śpię bo dopijam browara którym uczciłem późno/wczesny powrót z pracy Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 w sobotni poranek, czas do pracy miłego dzionka Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odys Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Siedzę po nocach i kończę stronę firmową. Póki co, tylko ZUS mi z niej przyszedł. Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie. Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advokat Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ach te kobiety... Małżonka zafundowała sobie właśnie zaszyfrowanie dysku wirusem Cryptowall 3.0. Wyjścia mam dwa: albo iść spać i słuchać jutro płaczu, że pracować nie może, albo format i stawianie systemu od nowa do rana Całkiem prywatnie o prawie na blogu: https://forumprawnicze.info/blog/2-blog-adw-łukasza-nysztala/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi