SzlafRock Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jak jest okupacja to i jest ruch oporu - nie napiszę publicznie co właśnie robię ale gorzko finansowo pożałują tego co robią. Wszystko im się odbije czkawką. Chcesz Google z torbami puścić? Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nie wiem co, nie wiem czy się uda, ale jak polecą im po kieszenie, to życzę powodzenia a jak znikną z PL to i masz skrzynę dobrej whisky - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nie znikną - poniosą straty finansowe, które w polskiej placówce będą widoczne. Nie duże (w porównaniu do ich budżetu) ale odczuwalne. To będzie znak, że jakiś sprzeciw jest ps. i nie ucierpi na tym żadna polska firma Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek55555 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nie znikną - poniosą straty finansowe, które w polskiej placówce będą widoczne. Nie duże (w porównaniu do ich budżetu) ale odczuwalne. To będzie znak, że jakiś sprzeciw jest ps. i nie ucierpi na tym żadna polska firma Bardzo dobrze chłop gada ! Polać mu! I sam sie przyłącze do ruchu oporu. Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nie wiem co, nie wiem czy się uda, ale jak polecą im po kieszenie, to życzę powodzenia a jak znikną z PL to i masz skrzynę dobrej whisky A na czym będziesz spamował na yahoo , a tak na kilku frazach widziałem ze w dół poszły stronki robione 301 udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclipse Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 po mozcaście nie widać żeby leciał jakikolwiek update, a już dziś akurat najmniej się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 a już dziś akurat najmniej się dzieje tylko że "teraz" mozcoast pokazuje dane z 13 maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluesem Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nie znikną - poniosą straty finansowe, które w polskiej placówce będą widoczne. Nie duże (w porównaniu do ich budżetu) ale odczuwalne. To będzie znak, że jakiś sprzeciw jest Doceniać należy zapał, ale ich zaokrąglenia przy wynikach finansowych - tak myślę - są o niebo większe niż straty, które zakładasz wywołać. Pomijam, że mało prawdopodobne by jakiekolwiek wywołać się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 a jak znikną z PL to i masz skrzynę dobrej whisky ej, no weź, to na czym będziemy zarabiali ? M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramin173 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Potwierdzam SPADKI i to spore na wszystkie domeny. z TOP10 na pozycje 50-80 a kilka fraz wypadło poza 100. Dzieje się tak od 3 dni, ale dzisiaj to już najmocniej przywaliło... W sumie uwaliło mi około 50 fraz Firma VECTRUM Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coco_jambo Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 ewentualnie mogą jeszcze bardziej podkręcić śrubę Nie znikną - poniosą straty finansowe, które w polskiej placówce będą widoczne. Nie duże (w porównaniu do ich budżetu) ale odczuwalne. To będzie znak, że jakiś sprzeciw jest ps. i nie ucierpi na tym żadna polska firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polinfor Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 ps. i nie ucierpi na tym żadna polska firma Szlachetnie z Twojej strony. Niestety obawiam się, że jakikolwiek atak na google nie przyniesie żadnego pozytywnego rezultatu. Najlepsze było by stworzenie i wypromowanie wyszukiwarki opierającej się na innych zasadach niż google a to się nie udało nawet dużym graczom (Yandex). Tak długo jak koprpo google będzie mieć faktyczny monopol na naszym i innych europejskich rynkach to tak długo praca SEO będzie pełna stresu i niepewności. Przy każdym większym wahaniu pozycji będą się pojawiać takie tematy na tym forum. Czy teraz jest jakiś update? Coś tam się dzieje - pytanie tylko czy sprawa będzie gruba czy też może to tylko efekt jakiejś drobnej modyfikacji, która akurat właśnie wywołała reakcje łańcuchową. Tak sobie myślę, obserwując ostatnie 2 lata zmian, że google kiedyś zadławi się tym spamem jaki prowokuje. Bo przecież to, że najczarniejsze techniki pozycjonowania nadal świetnie działają (a powstają gorsze i gorsze) jest winą tylko i wyłącznie Google - dają po du**e za w miarę fajne, jakościowe linkowanie, nakładają filtry zupełnie bez powodu itp? Więc ryzyko black hat w stosunku do innych metod spada - i takim sposobem w wynikach wyszukiwania jest coraz większy syf. Tak wielki, że przełamuje moje przyzwyczajenia odnośnie wyszukiwania. Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO ----- Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 spadki są, ale wzrosty też w sumie dzień jak co dzień tylko z trochę większą rotacją w obie strony (to co dzisiaj pospadało po ponownym sprawdzeniu po godz. 8 wróciło w większości na swoje prawidłowe pozycje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Potwierdzam, chyba update, parę stronek poleciało. Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libra Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Piszcie w jakich branżach te spadki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.