Xann Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Się przypomina o kolejnym pierwszym piątku tj. 2.05.2014 :-) Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ja natomiast zawsze polecam Ibis Budget w Katowicach. Cena też koło 99zł. Szału nie ma, ale jest czysto i cicho, można się wyspać. Właśnie tam spędzam majówkę we Wrocławiu własnie tak jak napisane, atrakcyjna cena itd https://www.ibis.com/pl/hotel-9347-ibis-styles-wroclaw-centrum-opening-september-2014/index.shtml Wcześniej byłem ale obok stadionu (też ibis budget) Nie jadę sam tam to bym wziąl hostel we Wrocku jest fajny zwłaszcza ten obok cytadeli Miłej imprezy panowie pozdrawiam Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Zapraszam na Piątkową Seo Bibe tym razem wyjątkowo nie w pierwszy piątek miesiaca ale w trzeci tj 16.05. miejsce to samo godzina ta sama Ostatnio było dość ciekawie Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Kolejne cykliczne już spotkanie odbędzie się za tydzień tj 13 w piątek w tym samym miejscu o godzinie 19, zapraszam wszystkich chętnych do pogaduch przy napojach chłodzących https://www.facebook.com/events/1435979936663094/ Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Seobiba, Festiwal Seo- można odnieść wrażenie, że tam na Śląsku reklamujecie jakąś knajpę. Wciąż chlejecie. Z żalu czy nadmiar sukcesów Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Z żalu czy nadmiar sukcesów .... z przyzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Z żalu czy nadmiar sukcesów Przeważnie w nadmiarze piją ludzie na "krawędzi", których życie skopało. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dobrze, że jeszcze szukają towarzystwa. Chyba ostatni etap to samotne picie i ukrywanie się z tym. Tutaj wciąż się reklamują więc to jest etap picia dla towarzystwa. Szlaf, Ciebie coś ostatnio głowa bolała, nie dosypali Ci czegoś Jakiejś pigułki po której będziesz miał ochotę na punkty Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ciebie coś ostatnio głowa bolała, nie dosypali Ci czegoś Nie, ja już dobijałem się w hotelu. Niedługo znów wybieram się na Śląsk, może akurat trafię na seobibę. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Wciąż chlejecie. Z żalu czy nadmiar sukcesów jak się nie ma co robić to się chleje - popatrz na bezrobotnych na śląskich familokach widać to lepiej niż w jakimkolwiek miejscu w PL Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Tak tylko kwestii FB "Przedostatni" (nie "Przed ostatnio" Trochę gryzie w oczy Miłych i owocnych rozmów Zawsze się zastanawiam czemu SEOwcy nie lecą na takie spotkanie w "plener" tylko taki ścisk jak w wyszukiwarce Teraz już wiem czemu SEO to nie moja domena Ja nie pije bo mi się język plącze Od razu życzę oprócz spotkania wszystkim innym miłego weekendu Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 ...Miłych i owocnych rozmów Zawsze się zastanawiam czemu SEOwcy nie lecą na takie spotkanie w "plener" tylko taki ścisk jak w wyszukiwarce ... Zawsze są, przy takich ustawkach najwięcej można się dowiedzieć co tam w trawie piszczy Po za tym lepiej się rozmawia twarzą w twarz niż z Marian_14 który modli się do Boga zeby sąsiadowi krowy zdechły skoro on ich nie ma Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zawsze się zastanawiam czemu SEOwcy nie lecą na takie spotkanie w "plener" tylko taki ścisk jak w wyszukiwarce w plener nie założysz świecacych top trendy gang "porów" kiedyś były spotkanai przy ognisku, wyjazdy ... itp , ale to za starych* czasów jimmii/Michał mogli byscie zrobić zlot pio ;p gdzieś na poligonie Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 @pies elyta nie chadza w plener.. pobrudzi sobie buty.. pogniecie koszulkę z chińskiego sklepu.. co do plenerowego spotkania to może jakiś paintball - WH vs BH Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 @pies elyta nie chadza w plener.. pobrudzi sobie buty.. pogniecie koszulkę z chińskiego sklepu.. Nie możesz brać innych swoją miarką, unas są ulice mamy też chodniki nie brudzimy sobie butów błotem z słomą Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.