metal Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam, Prowadzę bloga kulinarnego. Ostatnio zorganizowałem konkurs. Użytkownicy przesyłają mi przepisy, które ja dodaję jako szkic w wordpressie i w danym momencie chciałbym je wszystkie opublikować. Moje pytanie brzmi czy takie masowe pojawienie się ponad 100 wpisów (o jednakowej dacie publikacji) może być źle postrzegane przez Google? Tworzenie stron www Rzeszów KobietaPisze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilavati Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Hej, Nie - nie ma to żadnego znaczenia. Może się jedynie zwiększyć ruch z long taila. https://fabrykartka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Dzięki za szybką odpowiedź! Tworzenie stron www Rzeszów KobietaPisze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Dokładnie, publikuj wszystkie na raz... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ustaw sobie publikacje jeden przepis na dzień, przez 100 dni będziesz miał świeżą stronę i dla czytelników lepiej i dla googlebota Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Musiałbyś dodawać ich tysiące, żeby można to było traktować jako podejrzane działanie. Możesz jedynie zaobserwować przynajmniej chwilowy skok w pozycjach - czasem widać takie zachowanie w przypadku serwisów, które długo nie były aktualizowane i nagle cokolwiek się na nich zmieni/doda. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Są też "negatywne" dwa aspekty : 1. problem z dobrym rozłożeniem przepływu Page Ranku wewnątrz witryny - na pierwszej stronie pozostaje ostatnich 10 dodanych wpisów (jak masz ustawione domyślnie) natomiast pierwsze 10 wpisów jest schowane "głębiej" 2. jednorazowa duża "dostawa" artów a potem co ? Brak sygnałów, że "serwis żyje" ?? Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchjy Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Zawsze można rozwiązać to 5 losowymi przepisami itp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Przy dodawaniu "paczkami" po 100 nie będzie to w pełni wystarczające, najlepiej rozwiązać to specjalną mapą (w htmlu) plus w każdym artykule minimum pięć "podobnych" z danej kategorii . Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.