Skocz do zawartości

Znów straszą nas Goolersi

radek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak trochę tego syfu zejdzie z serpów to i lepiej.

Jak dotychczas to raczej skutkowało zejściem stron które akurat były dla mnie wartościowe i nie mam na myśli bynajmniej klientów ...

Potwierdzenie tego uzyskałem ostatnio na zdjęciach gdy zacząłem dyskutować o wynikach z załogą takiej włoskiej restauracji (ludźmi kompletnie nieobytymi w necie) od których usłyszałem, że coraz gorzej im coś znaleźć w google ..

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

jak trochę tego syfu zejdzie z serpów to i lepiej.

Jak dotychczas to raczej skutkowało zejściem stron które akurat były dla mnie wartościowe i nie mam na myśli bynajmniej klientów ...

Potwierdzenie tego uzyskałem ostatnio na zdjęciach gdy zacząłem dyskutować o wynikach z załogą takiej włoskiej restauracji (ludźmi kompletnie nieobytymi w necie) od których usłyszałem, że coraz gorzej im coś znaleźć w google ..

Nie trzeba włochów żeby to stwierdzić, dziś przy wyszukiwaniach nie związanych z seo szlag mnie trafiał po tym co zwracało w zapytaniach google.

Czas na testy.

Albo wykształci się dokładny profil linkowania, nie do odróżnienia od naturalnego i się poddadzą

Zrozum, że nie chodzi o naturalność, chodzi o to, że tak czy inaczej można się do wszystkiego przypieprzyć a co za tym idzie wobec niepewnego bytu w serpach pozostaje jedyna alternatywa w postaci , no zgadnij sam czego ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

, w końcu eweblink u Matta, bezcenne cały świat się właśnie dowiedział

Męczyłeś się tu na forum i serwowałeś jakiegoś szemrańca a teraz masz pierwszorzędny szeptaniec na cały świat. Na dodatek za free. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Co do gotlinka i e-weblinka - jeśli wywalą będę się cieszył nieprawdopodobnie już dawno powinni to zrobić. Twoimi systemami linkowano cudze strony, na co właściciele tychże stron nie wyrażali zgody więc sam możesz sobie pluć w brodę za swoją głupotę Xann. Chciałeś zarobić marne 10zł od domeny to teraz możesz nic nie zarobić.

A co do kilku innych Panów wypowiadających się w tym wątku (towarzystwa wzajemnej adoracji), możecie dalej wchodzić w d... Xannowi do tego macie smykałkę.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

na co właściciele tychże stron nie wyrażali zgody

mam super bloga z miliardami wejśc na godzine na którym chce wstawić link do tvn'u to dzwonie do prezesa ITI z prośbą o zgode? ogarnij sie ( przyp dla niekumatych: nie, nie dzwonie po prostu wstawiam )

To ze jakiś serwis (dla niekumatych: google ) interpretuje to w sposób negatywny gó**o mnie to obchodzi, moja strona - moje zabawki i moja piaskownica.

więc sam możesz sobie pluć w brodę

Z pewnoscia gdyby była mozliwosc blokowania za darmo na pewno nigdy by nie doszło (zreszta pewnie w dalym ciągu ine doszło) do wycinania SWLi przez googleboty

A co do kilku innych Panów wypowiadających się w tym wątku

netykieta forum sie kłania, na forum nie panujemy.

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

@Mariusz ma czasami dziwne podejście do tematu, z tym pisaniem do matta to według mnie przegięcie. W mniejszym lub większym stopniu duża liczba stron w polskim internecie ma linki z swl. Czy są to linki tworzone przez nas, przez konkurencje, czy w ogóle przez jakiś tam innych użytkowników, którzy chcą np. podlinkować swój komentarz - nie ma to znaczenia, po wycięciu takiego swl wyjdzie na to, że skoro swl to "złoo..." jak i katalogi i cała reszta linków w sieci, to generalnie filtry może dostać każdy, w tym i kolega Mariusz ;)

Druga sprawa jest taka, że rozwój systemów wymiany linków, bez różnicy, czy to eweb, czy np. seopilot również powoduje rozwój sieci. Powoduje też zarobki, które często wydawane są w linkach sponsorowanych. To jak z szarą strefą, jest ogromna, wszyscy o niej wiedzą, ale zbytnio nie można jej zlikwidować, bo co dalibyśmy w zamian?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

@Mariusz ma czasami dziwne podejście do tematu, z tym pisaniem do matta to według mnie przegięcie

nie przeceniajmy techinformatora. Jak googarze coś planowali to mieli głęboko w d... opinie jednego gościa piszącego blog o wszystkim. Wkurzające jest tylko to że dużo ludzi straci źródło jakiegoś dochodu a gość się z tego cieszy i traktuje jak "swoje dzieło"

W tej całej "aferze" zacznijcie czytać miedzy wieszani, raczej malo kto zauważył że ta napaść Google na nasze narodowe dobra to nic innego jak zwiekszenie zysków z Adwords, ale pocieszające jest to że nie tylko ja takie rzeczy widzę https://technet-media...cien-bieli.html

Druga sprawa jest bardziej złożona Matt daje coraz to większe pole do depozycjonowania, a profil linków zmieni się tylko z takiego ze coraz cześciej bedziemy linkować konkurencje i jeszcze ją podpieprzać od całą polityka google

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności