Skocz do zawartości

kupuje furę -> bez kitu :)

kayman

Rekomendowane odpowiedzi

Dodatkowo nic z autem nie możesz samodzielnie zrobić

Od tego są warsztaty samochodowe. [...]

najstarsi górale mawiają, że dla  prawdziwego mężczyzny samochód jest jak druga żona.. współczuję Twojej, że sam przy niej nic nie robisz.. :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

najstarsi górale mawiają, że dla  prawdziwego mężczyzny samochód jest jak druga żona.. współczuję Twojej, że sam przy niej nic nie robisz.. :P

Grzebać w niej nie trzeba, wystarczy zalać od czasu do czasu ;p

Powiedz to komuś takiemu jak ginekolog, czemu kobiety wola facetów jako specjalistów ;)

Bo mają wyczucie w grzebaniu :D i tak samo jest z autem, jak grzebiesz i szanujesz to działa jak należy i nie trzeba mechanika ;) (chyba, że po spiralę :P

Tylko jak ona jest na górze, to zaczyna kapać :D i co wtedy lanie nie ma sensu jak wciąż nie możesz zatamować wycieku ;)

Suv obecnie tylko Dacia oraz Hyundai ;)

Grzebać w niej nie trzeba, wystarczy zalać od czasu do czasu ;p

Chyba że magik jest ginekologiem amatorem.  :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@up nie koniecznie amatorem - prawda? :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up nie koniecznie amatorem - prawda? :D

Ważne jest, iż jak pogrzebie to wyczaruje :D i na innych nie liczy by nie kapało   :D

Poziom wtajemniczenia się nie liczy  a efekt końcowy bez pomocy innych :D

Mówimy caly czas oczywiście o samochodach :D

Jakoś wzięło mnie na wspominki :D. Poniżej moje 1 auto. Lexus GS300 podczas przymiarki nowych felg :)

W tle s13, s14 i supra. Ta supra w tle na zbliżający się nowy sezon będzie miała moc ponad 900 hp. Obok widać kawałek zielonej Primery GT, który ma teraz silnik od nissana pulsara z głowicą od sr20 (z tego co dobrze pamiętam heh) i generuje ponad 200 hp.

lex.jpg

lexx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności