sindirus Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Tak, przed chwilą także dostałem od niego wiadomość o treści:"Witam Chciałbym zakupic 10k punktów statlink (...) Taką sprawę proponuję zgłosić bezpośrednio do statlinka, może się okazać, że gość ma już na koncie jakieś przekręty, a kolejne zawiadomienie tylko przypieczętuje jego los. Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyan Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ma już przynajmniej jeden przekręt na swoim koncie - https://statlink.pl/forum/viewtopic.php?t=1727 nie wiem tylko czy statlink będzie chciał się bawić w bycie sędzią, trzeba po prostu uważać gieldatekstow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 pawelh na forum lozik https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=12400 również oszukał mnie na 6k statlinka. Z początku przelew został zrobiony jednak po pewnym czasie bez przyczyny wycofany. Napisałem do niego i czekałem za odpowiedzią ale widzę topik więc postanowiłem również napisać. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Proste jest jego działanie: od jednego bierze 6k, drugiemu w ten sposób opyla 6k... jak mu wycofają normalne jest że automatycznie ginie Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) Nijaki SeoRex po zleceniu napisania tekstów nie odpowiada na maile, o płatności nie wspomnę. https://www.zlecenia.przez.net/aukcja,86686...-pisanie-precli Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez mrozik Zagadki matematyczne Forum Szachowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) UWAGA! Łajza wróciła na forum po przerwie i stara się ponownie wyłudzić pieniądze. Nie dajcie się nabrać - ogłoszenie: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=130267&hl= to ponowna próba przekrętu. Pamiętajcie: ZYCH, a na forum NAMO, to nierzetelny partner! Nie dajcie się nabrać! Mnie oszukał - uważajcie! Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez martinewg Dodaj swoją firmę do Katalog firm - https://otofirmy.pl | W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - https://seokatalog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Botek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Uwaga Użytkownik /pani o nicku/ copywriter_new aracati@interia.pl https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=15098 Nie wywiązała się ze zlecenia Pieniądze zostały wpłacone przed wykonaniem zlecenia miało być 20 tekstów, a otrzymałem tylko 6 i jeszcze jest na tyle bezczelna, że pisze, abym zlecił jej następne teksty Nie wiem, czy ona coś bierze, czy coś pije, bo dziwny z nią kontakt Nie polecam Do pana admina: Czy można przenieść do działu nieuczciwi użytkownicy Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Botek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkmak Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Ostrzegam przed @krzycholinio Pełne dane tego oszusta: Krzysztof Skrzypczyński ul.kluczewska 142 32-310 Chechło 33 1090 2532 0000 0001 1458 7838 BZ WBK emiale: monsterenergy.krzychu@gmail.com krzychuronaldinho@o2.pl Ten [ nierzetelny partner ], który kazał się nazywać copywriterem sprzedał mi teksty. Teksty miały być nie publikowane w sieci, w miarę dobrej treści. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego: teksty sprawdziłem czy są merytoryczne i wpłaciłem pieniądze. Jednak coś mnie tknęło aby przyjrzeć się tym tekstom uważniej i jaka moja zdziwka była gdy okazało się, że ponad połowa tekstów już raz była sprzedana. Gdy zażądałem zwrotu pieniędzy ([ nierzetelny partner ] nawet nic nie pisnął, że jego błąd) napisał mi, ze poprawi mi teksty i wyśle dobre. Nie chciałem się zgodzić ale powiedziałem OK. I jeszcze większa moje zdziwienie było gdy ten [ nierzetelny partner ] przesłał mi poprawione teksty. Poniżej przedstawiam małą próbkę "profesjonalnego" tekstu copywritera-oszusta: "Nianie to kobiety zawodowo pochłaniające się uwagą a także kształceniach obcych dzieci. Nie są one z nimi spokrewnione. Kształcąc dzieci, najczęściej przystający do jednej rodziny obciążają odpłacenie pieniężne. Niekiedy nianie żyją w gmachach u zatrudnionych rodzin, zależy do od decyzji pracodawcy. Jednakże w Polsce niepospolicie atrakcyjne jest zawożenie dzieci przez prawniczych pełnomocników do mieszkaniu nianie. ...." Jeszcze bardziej mnie rozbawił jak mu napisałem, że takiego gówna nie przyjmuję, a On mi napisał że za takie pieniądze jakie płacę dostaje się takie teksty. Uważajcie na niego bo dzisiaj znowu dał ogłoszenie o unikalnych tekstach: TUTAJ. Pozdrawiam mkamk Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez mkmak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Przydał by się limit postów, aby nowi użytkownicy nie wystawiali ogłoszeń + odpowiedni staż --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 mkmak proponuję poczytać ustawę o ochronie danych osobowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka22 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 @mkmak- Wow, że też ludzie mają tupet takie coś sprzedawać, mam na myśli samą "treść". Po przeczytaniu czegoś takiego dochodzę do wniosku, że stanowczo za nisko cenię moje teksty. Jestem Marta i nie mam 22 lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
projektant Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 UwagaUżytkownik /pani o nicku/ copywriter_new Również przestrzegam przed tym użytkownikiem. Około rok temu zamówiłem teksty na stronę firmową. Stawka jaką zaproponowała 10zł/1000znaków. Zamówiłem 35k znaków. Po otrzymaniu teksty były najwyżej jakości pod precle. A na dodatek straszyła mnie swoimi prawnikami jak powiedziałem, że żądam zwrotu pieniędzy lub 'lepszej jakości' tekstów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkmak Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) @ExPloiT - bez urazy ale cały ten temat jest naszpikowany danymi osobowymi i śmiem wątpić aby Ci [ nierzetelni partnerzy ], których się tutaj wymiana tak bardzo się tym martwili i chcieli dochodzić swoich racji. @Inka22 - tak, nisko się cenisz . Najbardziej mnie rozbawiło jak mi napisał, zacytuję: "BO JESTEM COPYWRITEREM" Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez mkmak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Tu nie chodzi o nich. Polska to taki kraj, w którym jest wielu życzliwych ludzi, i tylko szukają okazji aby komuś zaszkodzić, no ale masz swój rozum wiesz co robisz Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez ExPloiT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej.seo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Moim zdanie, jeśli ktoś uważa kogoś za nierzetelnego użytkownika i oskarża kogoś. Powinien automatycznie podpisać się pod tym swoimi pełnymi danymi adresowymi. Takie jest moje stanowisko. Widzę, tutaj dziesiątki oskarżeń. Jednak nikt nie jest taki odważny aby się pod nimi podpisać. Jestem ciekaw, ile z tych oskarżeń jest do końca prawdziwych, chodź to administratorzy są od tego aby zadbać o porządek na forum, którego nie ma. Pracuję na umowę o pracę w firmie pozycjonerskiej z Polski, być może jestem nowym zarejestrowanym użytkownikiem, co nie znaczy, że nie śledzę tego forum. Z pełnym poszanowaniem dla administratorów i użytkowników - to moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi