fotolukasso Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 hahahah leszczu wymiatasz a swoją drogą na studiach pracowałem kiedyś w supermarkecie - mięsa tam już nie kupie - chociaż to były inne czasy CoNSTARU, teraz może się to wszystko poprawiło. Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę. Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego. Stary blog, nowe zdjęcia ślubne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 proMNG zwrócił kasę Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.seo Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 NIe polecam użytkownika xinx. Miał dodać moją stronę do katalogów. Zapłaciłem mu a on po dwóch miesiącach zamiast wysłać mi raport, przesłał jakiś kiepski tekst do mieszarki i kontakt się urwał. Niestety nie jestem zadowolony z usług tego użytkownika. Korzystałem z jego ogłoszenia: Link posta xinx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 NIe polecam użytkownika xinx. Miał dodać moją stronę do katalogów. Zapłaciłem mu a on po dwóch miesiącach zamiast wysłać mi raport, przesłał jakiś kiepski tekst do mieszarki i kontakt się urwał.Niestety nie jestem zadowolony z usług tego użytkownika. Korzystałem z jego ogłoszenia: Link posta xinx "w raz", "cena kosztuje"... sorry, ale po takim "ogłoszeniu" od razu widać, że to dziecko i ciężko traktować je poważnie. Tak czy siak współczuję. Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 @marek.seo - kwota transakcji powala. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 @marek.seo - kwota transakcji powala.kwota nie jest istotna, liczy się uczciwość i nic więcej "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Śledząc wpisy z ostatnich stron można dojść do prostego wniosku, że im mniejsza kwota usługi (promocje, oferty, mega rabaty), tym większe ryzyko (i faktyczna powtarzalność) oszustw. Redukcja wydatków kosztem dużego prawdopodobieństwa oszustwa, jak dla mnie układ mało opłacalny, ale widać, że wiele osób się na to łapie. Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 kwota nie jest istotna, liczy się uczciwość i nic więcej Fakt, szczególnie ze ogłoszenie wyglądało na napisane przez jakiegoś analfabetę z miesiącem obecności na forum. Ludzie, jak widać, z 10km, że kontrahent jest niepewny to podpisujemy umowę i tyle. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) i to jest własnie kamyk do ogródka że nie powinno byc systemu oceny... kolo się raz poślizgnął a już leci że o-szust - to, że ktoś nie miał w terminie bo nie miał nie oznacza, że można na nim psy wieszać. nie bronie stwora ... ale nagle moze sie pojawić gro osób ktore niecierpliwie po 24h posadzą "jelenia" na ławce o-szustów. Edytowane 14 Maja 2011 przez zgred Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) zgred, bardzo Cię szanuje. Tutaj jednak się nie zgodzę. Jeżeli mówi że ma i bierze kasę, to znaczy że ma i wysyła mi w kilka minut po przelewie. Jeżeli wie że nie ma to nie bierze kasy lub mówi że napisze na zlecenie. W tej sytuacji oszukał mnie, a ja straciłem 2 dni. On ze mną rozmawiał (mailowo), a dzisiaj rano napisał że mi kasę odda, jest wieczór. Więc dla mnie sytuacja jest jasna. Na PIO w międzyczasie logował się o 3 różnych godzinach. E: Żeby nie było, ja też wykonuję zlecenia, czasem mam poślizg. Jednak albo zwracam pieniądze jak ktoś chce albo dodaję gratisa jako rekompensatę. Edytowane 14 Maja 2011 przez bori79 Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Nieostroznosc to glupota a jak wiadomo za nia sie placi Weryfikowales go w jakis sposob? Mi googlowanie na jego temat zajelo 2 minuty https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...0&st=0& https://www.zlecenia.przez.net/aukcja,77241...tow-na-zaplecza https://www.goldenline.pl/forum/1746318/art...zloz-zamowienie I mamy konto znanego od lat uzytkownika, ktory co kilka tygodni/miesiecy zaklada na PIO nowe konto. Kogo? Pogooglujcie.. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Ma ktoś kontakt z użytkownikiem Seo.Group. Jeżeli tak to proszę o kontakt PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 kupowałem od niego wcześniej i było ok, kupowałem przez allegro Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stwor_ziom Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 kasa została zwrócona z aliora na mbank tak jak mówiłem bronić nikt nie musi, sam się potrafię a tym bardziej, że zwróciłem mu należność (gdzie to jak SAM STWIERDZIŁ, JEST w gorącej wodzie kąpany)! tłumaczyć się nie zamierzam, bo nie ma z czego zostań konsultantką oriflame i oriflame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 kasa została zwrócona z aliora na mbank tak jak mówiłembronić nikt nie musi, sam się potrafię a tym bardziej, że zwróciłem mu należność (gdzie to jak SAM STWIERDZIŁ, JEST w gorącej wodzie kąpany)! tłumaczyć się nie zamierzam, bo nie ma z czego Jeśli piszesz, że masz jakiś towar i go sprzedajesz a po zapłacie nagle się okazuje, że go nie masz a na zwrot kasy trzeba czekać kilka dni to zdecydowanie jest z czego się tłumaczyć. Wygląda to jak szukanie "frajera", który udzieli nieoprocentowanej pożyczki "chwilówki". Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi